Back to Question Center
0

Quines són les formes de convertir-se en les millors cerques de Amazon?

1 answers:

Per obtenir una bona idea de com convertir-se en cercadors d'Amazon TOP, necessiteu obtenir una imatge clara del que comporta vendre a Amazon. Per assegurar-vos que editeu correctament la campanya de màrqueting, consulteu aquesta publicació per veure els aspectes d'optimització que haureu de saber. Aquesta publicació obrirà els ulls a Amazon treasure trove i us ajudarà a recaptar diners sense cap esforç.

Conceptes bàsics sobre venda d'Amazon

 • Compra Caixa

Cerques que estan navegant a Amazon navegueu a la pàgina principal del producte i feu clic a les ofertes que es presenten a sota de la descripció del producte per consultar les propostes més disponibles. Tanmateix, el primer que els compradors d'Amazon normalment comproven són la caixa de compres. Aquesta secció mostra la millor variant dins del nínxol de mercat. Segons les dades estadístiques, aquí arriben 56 mil milions de vendes de 62 mil milions de vendes d'Amazon. Els compradors saben que poden confiar en l'elecció d'Amazon perquè té en compte diversos aspectes com el preu, la qualitat, la rellevància, etc. Usant el quadre de compra, els clients poden començar el seu procés de compra afegint productes directament als seus carretons de la compra.

A causa de l'alta competència a Amazon, no és una tasca fàcil convertir-se en el venedor destacat que guanya la caixa de compres. Això no vol dir que si es classifica a Amazon SERP, es convertirà en un venedor destacat. Per guanyar el quadre de compra, heu de seguir les directrius d'Amazon i ser valuoses per als vostres clients.

Els factors que afecten on apareix un comerciant a la llista d'ofertes:

 1. Preus competitius
 2. (27 )

  Cal proporcionar als usuaris un preu competitiu per guanyar una caixa de compra. Inclou no només un cost del producte, sinó també un cost d'enviament. Els compradors que busquen els productes necessaris a Amazon poden comparar tots els preus i, probablement, seleccionar el preu més baix en el mercat. Per mantenir el preu competitiu, cal realitzar anàlisis competitives de forma periòdica. A més, és raonable utilitzar eines de repetició.

  1. Ofertes competidores

  Les seves ofertes han de ser competidores com més venen, puja a la part superior.

  1. Historial de vendes

  Per guanyar un bloc de compra a Amazon, necessites tenir un historial de venda llarg i positiu. Amazon té en compte les revisions dels clients i la mitjana de compres per mes. Com a regla general, els productes que han aparegut recentment al mercat d'Amazon no poden ser venedors destacats.

  Molts altres factors afecten l'elecció d'Amazon d'un venedor destacat. Tanmateix, els factors abans esmentats són els més potents. La solució més efectiva aquí és assegurar-vos que totes les transaccions que rebeu a través d'Amazon funcionin bé. Cal que els clients tinguin el millor servei d'atenció al client i us ajudi..

  • Amazon Compliment

  Amazon accomplishment és un programa dissenyat per Amazon per ajudar els comerciants en línia a minorar els seus productes. Mitjançant aquest programa, podeu enviar la vostra mercaderia a un dels nombrosos centres de compliment de l'Amazones per emmagatzemar-los. Significa que cada vegada que un client compra productes de vostè, Amazon els envia. Aquest programa us permet estalviar temps i centrar-vos en altres aspectes d'executar el vostre negoci. Amazon reprèn moltes facetes d'enviament i servei al client, així com estendre l'abast dels seus productes als membres de Amazon Prime i ajudar a guanyar una caixa de compres.

  Consells per fer que els seus productes TOP busquem a Amazon

  • Opinions del producte

  Les ressenyes de productes positius són essencials per al vostre alt rang a Amazon. Cal assenyalar que parlem de ressenyes a la fitxa de la pàgina del producte, però no de comentaris sobre el perfil del venedor. Des de l'última actualització de l'algorisme d'Amazon, està prohibit iniciar als usuaris que deixin comentaris a canvi de regals, descomptes, etc. És per això que necessiteu obtenir ressenyes de manera orgànica. Una de les millors maneres de fer-ho és proporcionar als vostres clients la millor experiència de compra. Proveu el vostre millor esforç per generar ressenyes de producte positives ja que permeten obtenir un major rànquing i més trànsit de cerca i, posteriorment, més comandes i vendes.

  • Paraules clau

  És important introduir els termes de cerca orientats en el títol del producte, la descripció i els punts de bala. En primer lloc, heu de fer una recerca de paraules clau i trobar els termes de cerca més rellevants per a la vostra empresa que es poden utilitzar per a la vostra promoció d'anuncis. En la segona etapa, heu d'utilitzar aquestes paraules clau estratègicament en el títol i la descripció per fer que la vostra llista sigui optimitzada i visible a la pàgina de resultats de la cerca d'amazones. No obstant això, no hauria d'aclaparar la vostra llista amb paraules clau, ja que l'algoritme d'Amazon s'ha tornat més intel·ligent i se li pot castigar. Per això, faci que el vostre títol sigui natural, precís i atractiu per fer que els compradors facin clic des dels resultats de la cerca. Per simplificar la campanya de recerca de paraules clau, podeu utilitzar una de les eines de suggeriment automàtiques com Google Keyword Planner o Amazon Keyword Tool.

  • Llistat de productes optimitzat

  Una llista de productes ben optimitzada us pot ajudar a guanyar vendes a llarg termini. En els nostres articles anteriors, vam donar tutorials detallats sobre com fer que la vostra fitxa sigui eficient. Per això aquí vaig a enumerar només els factors bàsics d'optimització de la llista de productes que poden afectar positivament el percentatge de clics i la conversió:

  1. Marca de fàbrica i recuperable;
  2. Títol del producte descriptiu;
  3. La descripció completa del producte amb totes les característiques del producte requerides i avantatges aparents;
  4. Punts raonables raonables;
  5. Fotos de producte de qualitat amb capacitat de zoom;
  6. Dirigir inquietuds.
  • Preu competitiu

  El rang està determinat pels clients d'Amazon sobre el que senten com el valor és i el que estan disposats a gastar-hi. El vostre preu ha de ser raonable i en funció de la tendència mitjana del mercat. Pot pujar o baixar de manera estacional o amb l'aparició de la nova versió millorada del vostre producte. El vostre preu no hauria de ser molt baix, ja que pot significar problemes de qualitat per als vostres clients potencials. Per això intentem orientar-vos sobre el producte líder del vostre lloc Source .

December 6, 2017