Back to Question Center
0

Podria enumerar llocs web de qualitat per crear enllaços d'entrada?

1 answers:

La construcció d'enllaços és un procés d'adquisició d'enllaços a altres llocs web. En obtenir el suc d'enllaç orgànic, millores la reputació de la teva font web i augmenta la posició a la pàgina de resultats de cerca de Google. Els enllaços entrants més de qualitat que tingueu, el rang més alt que obtindreu d'un motor de cerca. Sens dubte, els enllaços d'entrada serveixen com a factors essencials de classificació. Els motors de cerca tenen en compte no només el nombre d'enllaços entrants, sinó també la seva qualitat.

Hi ha moltes maneres de com crear enllaços d'entrada en línia al vostre lloc. Principalment, es poden dividir en mètodes de construcció de vincles de barret negre SEO (enllaços de granges, xarxes d'enllaços, articles filosos, comentaris de blocs de correu brossa, enviaments de directoris, etc.) i mètodes de construcció de vincles amb barret blanc SEO (publicació de convidats, creació de recerca de qualitat contingut basat en, màrqueting de social media, etc.La majoria dels administradors web volen obtenir resultats ràpids i es refereixen a tècniques de construcció d'enllaços spammy. Aquestes tècniques violen les Directrius per a administradors web de Google i estan etiquetades com a correu brossa prohibit en línia. En aquests dies, Google pot detectar fàcilment tots els intents de joc del sistema de classificació i penalitzar els llocs que participen en esquemes de construcció d'enllaços spammy.

No obstant això, no tota la construcció d'enllaços és correu brossa i, de fet, crear vincles el 2017 encara té un impacte important en l'optimització del vostre lloc i la millora de les classificacions.

Aquest article està dissenyat per oferir una explicació clara del paper dels enllaços d'entrada a l'optimització del motor de cerca. Us explicaré que Google accepta els enllaços entrants i quina és la font millor per als propòsits de la creació de vincles.

Com Google accepta els teus enllaços d'entrada?

Google està lluitant activament contra els spammers. Intenta detectar totes les activitats fraudulentes i odia enllaços adquirits. Google es preocupa per l'experiència de cerca de l'usuari i tendeix a proporcionar-los els millors resultats de cerca. És per això que aquells administradors web que generen signatura de calor i que adquireixin habilitats de classificació dels seus recursos web no es mereixen, obtenen sancions severes de Google en forma de desindexació i classificació caiguda. Si Google estigués confiat, podrien, mitjançant càlcul algorítmic, identificar enllaços de spam, tota la indústria de màrqueting a Internet no hagués estat parlant de la guerra dels enllaços pagats.

En comptes d'això, Google valora les tècniques de construcció d'enllaços naturals quan l'objectiu principal dels administradors web no és obtenir més enllaços entrants però proporcionar als usuaris un contingut de qualitat i útil. Si el vostre contingut val la pena l'atenció de l'usuari, es vincula a ell per la seva pròpia voluntat. En aquest cas, no cal que gasteu un centenar en la construcció d'enllaços. Vostè simplement premiarà les persones pel seu treball dur.

Per què necessiteu crear enllaços d'entrada en línia a llocs de relacions públiques elevades?

Els enllaços entrants tenen nombrosos avantatges més enllà dels resultats del motor de cerca. Amb l'ajuda d'enllaços d'alta PR, el vostre lloc podrà obtenir més autoritat de marca i un suc de vincle de qualitat que, en conjunt, pot afectar positivament el vostre lloc.En aquest article, vam decidir proporcionar una llista de fonts d'alta qualitat de la web de PR que ofereixen oportunitats d'enllaços de seguiment.

High PR sites for backlinks dofollow en línia que generen:

http: // www. Google. com / local / add

http: // www. yelp. Com /

http: // www. base d'articles. com /

http: // www. technorati. Com /

http: // www. articles. org /

http: // www. autoestima. Com /

http: // www. reunir. Com /

http: // www. article-contingut-rei. Com /

http: // www. articlessubmitter. Com /

http: // www. goodinfohome. Com /

http: // www. seosubmitarticle. com /

http: // www. articles premium. biz /

http: // www. yellowbot. Com /

http: // www. bigbook. Com /

http: // dir. Yahoo. Com /

http: // www. ask-dir. com /

http: // www. enllaços massius Source . Com /

December 22, 2017