Back to Question Center
0

Què he de saber sobre el perfil de backlink del lloc per augmentar el meu SEO?

1 answers:

Abans de tot, començarem amb els conceptes bàsics. Només hi ha tres tipus principals d'enllaços que haurien d'estar interessats en el perfil de backlink del lloc quan es tracta d'augmentar el vostre progrés SEO global a escala.Per tant, per començar, haureu d'entendre quins tipus d'enllaç podeu incloure al vostre perfil d'enllaç del lloc, alguns d'ells treballen amb finalitats de SEO, però la resta no té aquest efecte mesurable en el vostre trànsit i una millor exposició en la cerca en línia, almenys directament.

Tots els llocs tenen perfil de backlink Construït amb:

  • Enllaços interns: estan connectant diferents pàgines i seccions dins d'un mateix lloc web o bloc. D'una banda, es necessiten enllaços interns per a una bona lògica de l'arquitectura del lloc que farà que sigui bo no només per a una millor navegació de l'usuari, sinó que pot ser favorable per a una indexació més ràpida i de qualitat dels bots de rastreig de la cerca.D'altra banda, però, un ordre fidel de fundació en si mateix és probablement una propietat independent en la part que pot donar un senyal de posicionament positiu que val la pena mostrar-se a un públic més ampli de cercadors actius. Nota: els enllaços interns que es troben dins del perfil de backlink del lloc no tenen cap impacte mesurable en el trànsit web, així com el SEO en general. És només la regla del joc, i les regles següents es poden recompensar, almenys de tant en tant, oi?
  • Enllaços externs: en general, aquest tipus d'enllaç s'utilitza exactament per a propòsits de SEO. Estant entre els factors de classificació més inofensius als ulls dels principals motors de cerca com Google, a més de Yahoo i Bing, els enllaços externs connecten els lectors del vostre lloc web o bloc amb la resta del món en línia a Internet. I aquí ve un conjunt de mètriques d'enllaços més determinants (com PageRank, Autoritat de domini, Confiança de l'usuari, Autoritat de pàgina, etc.). Per tant, cada perfil de backlink del lloc vol fer-los tots a la màxima puntuació possible: poden crear una forta impressió als motors de cerca que aquest lloc web o bloc val la pena mostrar a la part superior de la SERP.


Els enllaços de qualitat poden dominar el món

De debò, el perfil de backlink del vostre blog o lloc és, fins i tot, més important del que es pot pensar. Vull dir que enllaços d'alta qualitat amb una puntuació sòlida a PageRank i Domain Authority vol dir que no només és una autoritat confiable i fiable d'Internet, però que el contingut de la vostra pàgina és tan exclusiu i ofereix tant valor que les altres persones la Web no pot evitar reubicar i dirigir una part mesurable del seu propi trànsit, directament al vostre lloc o pàgines de bloc.

Què fa una bona relació de retorn a SEO

1. Naturalesa genuïna: significa que tots els vincles del vostre perfil han estat construïts de forma segura i orgànica, sense participar en cap esquema pagat, complicat o explícitament relacionat amb la construcció d'enllaços.

2. Pura rellevància: significa la seva capacitat de coincidir amb el tema principal o el tema de la discussió per aportar només trànsit orgànic dirigit específicament a ambdós costats de l'acord.

3. L'autoritat i la confiança - és una característica que s'explica per si mateixa, ja que cada enllaç backlink que sigui capaç de transferir una part d'aquest misteriós "suc de connexió" ha de ser també poderós.e. , ha de provenir de llocs apropiadament destacats que satisfacin les necessitats dels usuaris en directe Source .

December 22, 2017