Back to Question Center
0

Puc crear enllaços de seguretat d'alta qualitat sense risc de danyar el meu rànquing?

1 answers:

Només els llocs web i blocs de confiança amb alta autoritat de PageRank i domini són els llocs adequats per crear enllaços d'entrada d'alta qualitat amb. De fet, els motors de cerca estan analitzant aquests enllaços d'entrada per "comprendre" la respectabilitat del vostre lloc web i el valor real que lliura als usuaris. És per això que tenir un perfil d'enllaç de qualitat orgànica per al lloc web o el bloc és molt important, tret que vulgueu que es mostri en algun lloc molt lluny dels resultats de la cerca més destacats de SERP de Google.

El que fa el perfil d'enllaç orgànic

Al mateix temps, un bon perfil orgànic suggereix que voldreu crear enllaços d'entrada d'alta qualitat només de forma natural i orgànica. Per exemple, qualsevol operació delicada, espasmàtica, de baixa qualitat, manipulativa, comercial o d'intercanvi amb enllaços és la més odiada per Google. De fet, aquestes accions simplement no compleixen amb les Directrius principals per a administradors web, generalment acceptats per al desenvolupament web i tot el concepte d'optimització de motor de cerca a escala. Llavors, què fa una estratègia de construcció de vincle "legal" bastant equivocada que mai es reconegui com una violació? Tot el que necessites és construir enllaços de seguretat d'alta qualitat sense sol · licitar els esmentats esquemes complicats o manipulatius no validats pels principals cercadors. Simplement feu que les coses passin de manera natural.

Sigueu bé

Anem a baixar fins al punt. Quin és l'enfocament més inconfusible per a la construcció de vincle de qualitat? Crec que tot el que necessiteu per tenir seguretat és només mantenir-vos lluny del "costat fosc". No utilitzeu cap tècnica SEO de Gray-Hat SEO o Black Hat, que només té com a objectiu enganyar o manipular amb aquest sofisticat algorisme utilitzat per Google per determinar la posició del rànquing de cada lloc web a la SERP. D'aquesta manera, no hi haurà lloc per justificar la imposició del vostre lloc web o bloc amb la pena de classificació de Google.

Encoratgeu l'enllaç de la qualitat amb el contingut de qualitat

Feu que el vostre contingut sigui un mecanisme útil per crear enllaços d'entrada d'alta qualitat de la millor manera natural possible. Probablement, aquesta seria la forma més segura en la construcció de vincle orgànic sense cap tipus de risc per danyar les vostres classificacions. Recordeu que sempre podeu treure molt més del contingut de la vostra pàgina habitual, tot el que necessiteu és assegurar-se que és únic, rellevant i ofereix un valor real. al vostre públic objectiu. D'aquesta manera, podràs procedir a obtenir enllaços d'entrada, enllaços, subscripcions, accions i mencions. Al mateix temps, s'establirà com un líder autoritari de la indústria, enmig de guanyar un pes encara més gran amb el vostre lloc web o bloc, des del punt de vista dels vostres visitants i els propis motors de cerca.

Per fi, aquí teniu alguns punts per començar a seguir el bon camí. D'aquesta manera, podeu crear enllaços d'entrada d'alta qualitat per a propòsits de SEO i sentir-vos segur des del principi:

  • Assegureu-vos que el vostre contingut no només ofereix un valor elevat a les persones adequades, punt del viatge de l'usuari. És hora de recordar els conceptes bàsics del bon mercat digital, oi?).
  • Sigues prudent crear una forta presència en línia per al vostre lloc web. Inicieu-vos en les comunitats interessades i creeu diversos perfils d'empresa principals per distribuir els vostres millors escrits en Social Media.
  • Considereu reformular una part del vostre contingut de text sense format. Recordeu, tot el que necessiteu per iniciar una construcció d'enllaços purament naturals: obteniu el vostre contingut per compartir, mencionar i obtenir enllaços amb el vostre contingut. Feu que això passi d'una manera gairebé autodirigida: torneu a treballar algunes referències atractives i valuoses de contingut en alguna cosa definitivament atractiu i cridaner, com ara infografies diferents, fulls de càlcul pràctics i qualsevol altre mitjà de visualització de dades funcionals. Això realment funciona per a la construcció d'enllaços, a més de la forma més segura possible Source .
December 22, 2017