Back to Question Center
0

Quines són les maneres de determinar la puntuació de backlinks?

1 answers:

Aquest article està dedicat al tema de la qualitat de l'enllaç. Anem a parlar sobre la manera com Google avalua la qualitat dels enllaços entrants i com es pot mesurar la qualitat dels enllaços a la campanya de creació d'enllaços.Aquests aspectes d'optimització del motor de cerca són fonamentals per crear un perfil d'enllaç de qualitat. Hi ha nombrosos avantatges d'adquirir un suc de vincle de qualitat al vostre lloc. En primer lloc, augmentarà l'autoritat de marca dins del vostre nínxol de mercat i a la web en general. A més, els backlinks dofollow tenen suc d'enllaç al vostre lloc. Si provenen de fonts web de gran autoritat, poden augmentar el rang de la vostra pàgina web i atraure molts clients nous.

És essencial conèixer la qualitat dels enllaços que apunten al vostre lloc perquè aquests enllaços d'entrada serveixen com a factor de classificació i poden millorar el rang del vostre lloc a la pàgina de resultats de cerca o arrasar tots els vostres esforços de SEO. En els nostres dies, no tots els enllaços d'entrada es tracten per igual. Hi ha molts spammers i estafadors que intenten buscar motors de cerca i obtenir enllaços de diferents formes no ecològiques. En comptes de calcular el nombre d'enllaços externs que apunten a una pàgina web, Google també avalua la qualitat dels enllaços entrants. Més precisament, Google té en compte l'autoritat, la rellevància, la posició i la naturalesa editorial de tots els enllaços que apunten al vostre lloc.

És per això que necessiteu examinar acuradament els prospectes d'enllaços ja que els enllaços defectuosos poden ferir la vostra reputació de marca i provocar una disminució de classificació. Google penalitza els orígens web que infringeixen les Directrius per a administradors web amb vincles de baixa qualitat i de spam. Per això, si heu observat alguns enllaços d'entrada de mala qualitat que indiquen al vostre lloc, heu d'implementar l'eina Google Disavow perquè no estiguin disponibles tant per als robots de cerca com per als usuaris.

Analitzem alguns mètodes que Google utilitza per determinar la puntuació de backlinks.

Aspectes que Google té en compte mentre determina la puntuació de backlinks.

Autoritat de domini, autoritat de la pàgina i PageRank

Un dels factors més importants per determinar la qualitat dels enllaços entrants és l'autoritat de l'origen web de que vénen. El model PageRank es basa en l'equitat d'enllaç i el flux d'enllaç. Com més alta sigui l'autoritat del lloc, el suc d'enllaç més valuós que obtindreu mitjançant un enllaç backlash.

Per calcular una autoritat de la pàgina d'inici o d'una font web, podeu utilitzar Semalt Web Analyzer o Moz Tool. Amb l'ajuda d'aquestes eines, podeu determinar l'autoritat de domini i l'autoritat de pàgina d'una font web. Per a cada URL indicada, obtindreu una puntuació d'1 a 100. Com més alt siguin aquestes mètriques, més valuós és l'enllaç.

A més, podeu consultar una autoritat d'enllaços entrants, utilitzant el programari Majestic SEO. Aquest programari us proporcionarà aquestes mètriques com "Flux de confiança" i "Flux de cites". "En un complex, aquests paràmetres us mostraran una autoritat d'enllaç de l'URL. Com més alt sigui aquestes dues mètriques, més valuós serà un enllaç d'aquest lloc.

Rellevància de la peça de contingut o de la font web

Google es fa més intel·ligent en aquests dies i pot fàcilment saber com és rellevant un contingut d'origen web a l'enllaç d'entrada que es col·loca en ell. Google pot explicar el propòsit principal d'oferir no només una alta qualitat, sinó també una màxima rellevància per als resultats de cerca de la consulta de l'usuari.

Google avalua la rellevància actual d'una font web a través dels seus enllaços entrants i els textos d'àncora d'aquests enllaços. És per això que cal prestar especial atenció a la rellevància del text de l'àncora. Utilitzeu el vostre nom de marca o paraula clau d'alt volum com a text d'ancoratge per al vostre enllaç.

Obtenir enllaços d'entrada procedents de fonts web rellevants que coincideixin molt amb l'assumpte del vostre propi domini augmentarà la posició del rànquing del vostre lloc per a certs termes de cerca Source .

December 22, 2017