Back to Question Center
0

Quants enllaços d'entrada necessiteu per millorar la visibilitat del vostre lloc?

1 answers:

Des del punt de vista d'optimització, el procés de generació d'enllaços serveix per generar hipervincles procedents d'altres fonts web a través de diferents formes de creació d'enllaços, com ara publicar blocs, comentar enllaços d'entrada, comunicats de premsa i, etc.Totes aquestes activitats serveixen per donar credibilitat a la vostra marca i augmentar la vostra reputació de domini dins de la vostra indústria. Els motors de cerca consideren els enllaços que apunten al vostre lloc com a vots digitals i la major quantitat de vots que tingueu, més alt serà el seu lloc en un SERP.

No obstant això, en realitat, no tots els vots són iguals. Hi ha moltes tècniques de spam que serveixen per enganyar els motors de cerca i obtenir un rang més alt amb el baix contingut de qualitat. No obstant això, els temps, quan es pot simplement construir molts enllaços d'entrada de baixa qualitat al voltant del vostre domini, s'han desaparegut. Avui en dia, Google i altres grans motors de cerca lluiten activament contra activitats fraudulentes d'enllaços, com ara l'agricultura d'enllaços, els articles filosos i els comentaris sobre el blog Spammy. Recentment, Google va establir el nou algoritme de classificació segons el qual tots els enllaços de retorn de baixa qualitat han de ser eliminats. En cas contrari, una font web pot ser desindexar per Google, o obtenir sancions que condueixin a la caiguda de les classificacions. Per això, avui en dia, es valora una qualitat d'enllaços entrants més elevats que la seva quantitat. Això vol dir que heu de comprovar l'autoritat i la rellevància de la font que us proporcioni un enllaç.


Quan es tracta del PageRank del vostre origen web, això es determina pel rànquing dels enllaços que arriben al vostre lloc. Significa que si estàs vinculat per pàgines web amb un PR baix, el vostre PageRank no creixi.

És per això que un enllaç backlink de qualitat del lloc web de relacions públiques rellevant alt costarà més de milers de baixos de qualitat. Els enllaços de baixa classificació que utilitzen els proveïdors de SEO no professionals, adquirits per activitats de creació de vincles fraudulents, no només afecten negativament el vostre lloc web de SEO, sinó que també arrasen la vostra imatge i reputació corporativa.

Els enllaços de valor valuosos dels llocs web relacionats amb el nínxol amb un alt PageRank faran que el vostre negoci sigui més pròsper i ajudi als motors de cerca a desxifrar el que és el vostre lloc.

Quants enllaços d'entrada necessiteu per classificar a Google?

No hi ha cap intenció de plantejar aquesta pregunta ja que la resposta dependrà de la vostra indústria i de la vostra marca. Un únic domini necessita diversos enllaços d'entrada d'alta qualitat per classificar-se alts en la pàgina de resultats de la cerca, mentre que un altre domini necessita nombrosos enllaços entrants per augmentar la seva autoritat i millorar la reputació. Per descomptat, hi ha molts altres senyals de classificació que contribueixen a la posició d'un lloc web en els resultats de cerca.

Quins són els millors enllaços d'entrada?

El millor tipus d'enllaços d'entrada són enllaços orgànics externs. Ells vénen al vostre lloc sense que us demani i adquireixin quan no esperis. Aquests enllaços s'adquireixen de blogs i llocs web rellevants i populars que avaluen molt el contingut i decideixen compartir-lo amb els seus lectors. Com a regla general, aquests tipus de enllaços d'entrada s'adquireixen a partir de fonts web rellevants i aporten molt trànsit a un lloc enllaçat.

No obstant això, és difícil obtenir enllaços orgànics de llocs web de confiança en el vostre nínxol de mercat. El vostre origen web hauria de tenir un gran valor per als usuaris i tenir una gran reputació per rebre l'oportunitat d'obtenir enllaços entrants dels líders de la indústria Source .

December 22, 2017