Back to Question Center
0

Quins són els enllaços d'entrada adequats per al perfil potent de creació d'enllaços?

1 answers:

Aquest article està dissenyat per ajudar-vos a comprendre els aspectes bàsics d'una de les tàctiques d'optimització de motors de cerca més moderns i essencials: construcció d'enllaços.

Els enllaços d'entrada són essencials per crear una bona presència en línia comercial. Els administradors web i els constructors de vincles debaten regularment sobre els mètodes d'obtenció d'enllaços entrants, com fer-los aspecte orgànic i com trobar oportunitats de creació de vincle d'alta qualitat.El que passa és que heu de crear un perfil d'enllaç orgànic i de qualitat que eviti les sancions dels motors de cerca. Heu de preocupar-vos per l'autoritat i la reputació de les fonts web d'on vénen els vostres enllaços perquè indica als motors de cerca sobre la vostra reputació del lloc. Els vostres enllaços entrants determinen el rang del vostre lloc, és per això que la construcció de vincles hauria de ser una part essencial de les campanyes d'optimització de màrqueting i motors de cerca.

Avui ens centrarem en què són els enllaços d'entrada i per què tenen un paper destacat en la promoció del lloc web.

Llavors, què són els enllaços d'entrada?

Un enllaç backlink és un hipervincle que prové d'un lloc a un altre. Hi ha dos tipus de backlinks que segueixen i no segueixen. Els enllaços Dofollow són els que necessitem als nostres perfils d'enllaços. Aquests enllaços tenen valor a la font web enllaçada sota la forma de l'anomenat "suc de vincles". "Els robots de Google analitzen els enllaços de retrocessió i fan més alt el rang d'un lloc al que s'ha referit. Els enllaços d'entrada no segurs també s'han de col·locar al vostre perfil d'enllaç per mostrar a Google que es connecta a diferents fonts web no només per obtenir el suc d'enllaç. Aquests enllaços tenen una etiqueta nofollow i no passen cap valor a l'origen enllaçat. No són visibles per als robots de cerca i, com a regla general, els usuaris mitjans no poden seguir-los. Simplement serveixen de mencions de marca. Tanmateix, si teniu un enfocament adequat per a la vostra campanya de creació d'enllaços, podreu substituir enllaços d'entrada sense definir amb els que no feu servir.

Per què els enllaços d'entrada serveixen com a criteri de classificació a Google?

Quan Google analitza l'enllaç que indica el vostre lloc, associa el vostre valor del lloc amb l'autorització de l'origen web. L'enllaç està activat.Google l'atreu com a vot per a un lloc web. Si la votació prové del lloc de bona reputació, pot afectar positivament el rang de lloc web i viceversa si la votació prové de fonts de web de mala qualitat i de mala qualitat, tindrà un impacte negatiu en el vostre lloc de SEO.

En general, un esquema d'estructura de vincles ordinaris mira d'aquesta manera: "Si una font web en particular consideri que una peça de contingut és prou valuosa com per enllaçar-la, i aquesta font està ben indexada i autoritzada, llavors El lloc web enllaçat també ha de ser un bon lloc web ".

El que cal tenir en compte per a l'estratègia de backlinks

Per crear un perfil de backlink de qualitat, cal prestar atenció a la qualitat del lloc web on voldria crear vincles. Per això, a la part inferior de la vostra campanya de creació d'enllaços, heu de dur a terme una recerca de nínxol de mercat completa i trobar fonts web que valguin la vostra atenció. La millor opció és contactar amb llocs web i blocs de PageRank alts que siguin rellevants per a la vostra indústria.

Una de les millors maneres d'obtenir enllaços d'entrada és una publicació de convidats. Podeu obtenir enllaços d'entrada fàcilment al vostre lloc inserint un enllaç a la vostra publicació. Malauradament, molta activitat espasmònica al voltant d'aquesta tècnica de construcció de vincle va deslligar els clients que publiquen la reputació. El 2012, Google va establir l'actualització de Penguin que va destruir el rànquing de llocs web que van utilitzar tècniques de construcció d'enllaços spammy.

Per aquest motiu, en els nostres dies els constructors d'enllaços aconsellen utilitzar l'únic text orgànic enllaçant des de:

  1. Una frase que es veu natural en un text i no coincideix exactament amb una paraula clau orientada.
  2. Una frase que no coincideix amb el vostre nom de marca.
  3. El nom de l'article al qual esteu referint-se.

En lloc d'ocultar el seu vincle de retoc amb un text d'ancoratge optimitzat de SEO, proporcioneu als vostres lectors més informació per fer-los comprendre per què necessiten seguir el vostre enllaç i com es poden beneficiar-ne Source .

December 22, 2017