Back to Question Center
0

Com funciona el canvi d'enllaç entre enllaços?

1 answers:

El mètode principal de generació d'enllaços és un intercanvi d'enllaços amb llocs web relacionats amb nínxols. Aquests intercanvis solen seguir aquests missatges publicitaris com "us recomanem", "els nostres patrocinadors", "els nostres socis" o alguna cosa semblant. Les empreses pensen que si es vinculen a una font, aquesta font, òbviament, hauria d'enllaçar-hi. En cas contrari, les empreses enviaran missatges de correu electrònic massius amb els mateixos missatges. A més de ser una forma resultant de generar enllaços, també és una forma barata o fins i tot gratuïta d'obtenir enllaços rellevants. Tanmateix, aquest enfocament de construcció d'enllaços ha estat beneficiós en el passat, però no ara. Els motors de cerca es van fer més intel·ligents i van comprendre que aquest tipus d'enllaços entrants no eren vots veraços per a un lloc web, sinó només una forma d'un lloc web per augmentar el seu rànquing.És per això que els motors de cerca van començar a donar menys valor als enllaços externs que s'han etiquetat com a recíprocs. Els enllaços recíprocs posteriors han estat completament desvaloritzats, i moltes empreses petites han perdut la seva classificació a causa d'elles. Aquest tipus d'enllaços no provoquen sancions greus de Google, però probablement no donaran cap valor a la vostra campanya d'optimització. Els enllaços recíprocs poden aportar un valor als llocs. Tanmateix, aquest valor serà el que abans, i menys que els enllaços de retrocessió de qualitat. Tanmateix, un petit valor encara és un valor. Per aquest motiu, no hauríeu de desactivar tots els enllaços recíprocs. Aquests tipus d'enllaços poden proporcionar un altre avantatge: el trànsit de referència. Probablement no obtindreu gaire trànsit de referències d'enllaços recíprocs, però, tot i així, pot ser beneficiós per al vostre negoci en línia.


Com crear enllaços recíprocs?

No tots els enllaços recíprocs són igualment creats. Alguns d'ells són més valuosos que d'altres, depenent de l'origen web amb els quals torneu a enllaçar. Només ha d'intercanviar enllaços amb fonts web relacionades amb la indústria. Es veurà sospitós per als motors de cerca si es basa en l'esfera educativa i minorista, per exemple, els llibres, però intercanvien enllaços amb una agència de viatges. No obstant això, podeu trobar un terreny comú amb un lloc web que almenys estigui lleugerament relacionat amb la vostra indústria. Per exemple, si una agència de viatges ha publicat un article sobre el tema dels llibres sobre aventures, el vostre enllaç a la botiga de llibres en línia es veurà natural dins d'aquest contingut.

Alguns enllaços de llocs irrellevants no afectaran la vostra reputació, però si teniu més, us arriscareu a fer que el vostre perfil d'enllaç sigui sospitós per als motors de cerca. Hi haurà massa enllaços irrellevants que probablement es veuran com a correu brossa i pot generar una bandera vermella quant als tipus d'activitats de creació d'enllaços que feu. En aquest cas, tots els trànsits de referència obtinguts desapareixeran a mesura que aquests enllaços recíprocs es devaluen.


Una altra raó per la qual hauríeu de tenir molta cura amb la qualitat i la rellevància del lloc web amb què intercanvieu enllaços és que podeu penalitzat per enllaçar amb llocs web de baixa qualitat. Si Google detecta que s'està enllaçant amb el que determina com a font web de correu brossa de baixa qualitat, la vostra reputació com a font web pot ser devastada. Ofereix un senyal negatiu al sistema de cerca, i el vostre lloc entrarà a la llista de fonts sospitoses en línia.

Per aquest motiu, no esteu segurs de la qualitat i la reputació de la font web, no canvieu els enllaços d'entrada amb ell. Us ajudarà a evitar problemes en el futur. També us recomano que consulteu les estadístiques del lloc web durant els darrers sis mesos, ja que us pot mostrar una situació web actual a la web (flux de trànsit, conversió, temps que els usuaris gasten en un lloc per visita, etc.) i el que és més important demostrarà si un lloc web ha estat penalitzat pels motors de cerca o no. Per obtenir aquestes dades estadístiques, podeu utilitzar Semalt Web Analyzer Source .

December 22, 2017