Back to Question Center
0

És possible obtenir enllaços d'entrada de qualitat d'alta ubicacions de relacions públiques?

1 answers:

Quan creeu enllaços per al vostre lloc, heu de prestar especial atenció a les fonts que seleccioneu per a aquest propòsit. La major quantitat de webmasters i especialistes sèniors de SEO afirmen que els enllaços de retrocessió més potents que transfereixen un suc de vincle valuós provenen de llocs web de relacions públiques elevades, com ara Google, YouTube, Wikipedia o Facebook.

Anem a començar aquest article amb la hipòtesi que ja teniu un compte comercial a Facebook i un lloc web o almenys una pàgina de destinació per a la vostra empresa.

Així que, com mostra la pràctica, tot el que necessiteu per generar un trànsit de gran qualitat al vostre lloc és crear un contingut configurat correctament amb termes de cerca rellevants i generar enllaços de retrocessió endavant dels llocs web de relacions públiques més altes.

Els llocs de relacions públiques elevades per obtenir enllaços d'entrada de qualitat

És una tasca dolorosa aconseguir enllaços de retorn de qualitat dels dominis d'alta autoritat, especialment si heu publicat recentment el vostre lloc. No obstant això, no hauríeu de renunciar, ja que hi ha moltes tècniques de construcció d'enllaços orgànics difícils que us ajudaran a arribar al TOP dels motors de cerca en un curt període.

  • Enllaços d'alta PR de YouTube

YouTube és una popular plataforma de mitjans propietat de Google. La puntuació de l'autoritat de domini d'aquesta font web és de 10 sobre 10. Podeu obtenir els enllaços d'entrada d'alta qualitat d'aquesta font, pujant el vídeo allà. Tot el que necessiteu és crear un vídeo detallat sobre els vostres productes o la indústria en general i penjar aquest vídeo a la web. Després d'això, heu d'elaborar una descripció de vídeo atractiva, inclosa l'URL del vostre lloc.

  • Enllaços d'alta PR de Wikipedia

Wiki és una de les enciclopèdies en línia més grans creades amb l'ajuda de voluntaris. Aquesta font web es distingeix per la seva autoritat i rellevància. És per això que té el rang més alt de Google per les nombroses consultes diferents. La puntuació de l'autoritat de Wikipedia també és de 10 sobre 10. És una font perfecta per augmentar la credibilitat i l'autoritat de qualsevol domini, ja sigui un nou o llarg termini. Hi ha moltes maneres d'obtenir enllaços posteriors d'alta qualitat d'aquesta valuosa font. Tanmateix, quan es tracta de verificació manual, les coses es tornen més complicades. Abans de publicar qualsevol publicació, la gent real la verifica i l'aprova. És per això que els vostres enllaços d'entrada es poden eliminar durant el procés de verificació manual.


No obstant això, hi ha diverses tècniques útils que us ajudaran a obtenir potents enllaços d'entrada de Wikipedia malgrat les restriccions:

  1. Creeu una pàgina nova a Wiki, no publiqueu res al respecte. Durant algun període aquesta pàgina estarà en fase de projecte.
  1. A continuació, seleccioneu la pàgina wiki per algunes de les consultes menys freqüents i enganxeu-ne el lloc.És impossible verificar totes les pàgines, és per això que els voluntaris d'Wikipedia simplement ignoren les consultes informatives que no són populars.
  1. El seu enllaç apareixerà a la llista de fonts de referència.

Val la pena esmentar que els enllaços d'entrada de Wikipedia no són enllaços. Per aquest motiu, els enllaços d'aquesta font no us proporcionaran trànsit. No obstant això, per augmentar la credibilitat i l'autoritat de la vostra font web, és aconsellable obtenir enllaços d'entrada d'ubicacions de relacions públiques elevades com ara Wikipedia Source .

December 22, 2017