Back to Question Center
0

Em pots dir com aconseguir enllaços d'entrada EDU?

1 answers:

He estat a la indústria de l'optimització del motor de cerca des de fa ja cinc anys. I comprenc la importància de comprendre bé com aconseguir els enllaços d'entrada de EDU. Per aquest motiu, en aquesta discussió, us mostraré una estratègia escalable per donar un progrés bastant significatiu al vostre lloc web o bloc. Aquesta estratègia està apostant principalment per les beques i, de fet, permetrà que tothom obtingui aquests enllaços educatius tan precisos sense pagar un cèntim, almenys directament. Així que, a continuació, us mostraré com obtenir els enllaços d'entrada de la EDU amb una guia pas a pas que he provat recentment internament per crear el meu propi conjunt de 15 enllaços a llocs web educatius durant el període d'uns dos o tres mesos. Sí, era una tasca bastant complicada, però sempre segur.

Com obtenir enllaços d'entrada de EDU - Guia pràctica

Nivell 1: Escollir el destí correcte

Abans de començar, triar el públic objectiu adequat i el nínxol rellevant és igual de important no només per als enllaços de retorn naturals, sinó per a la comprensió correcta sobre com obtenir els enllaços d'entrada de EDU i començar a seguir el bon camí des del principi. Vull dir que fins i tot en el cas de patrons aparentment comprensibles de construcció d'enllaços educatius, encara haureu de conèixer el vostre públic objectiu, que ha de ser altament rellevant per al tema del vostre lloc web o del vostre bloc. Posant-ho en clar anglès, tot el que heu de començar és identificar l'audiència dels estudiants. Tot i que obtindreu valuosos enllaços d'orientació educatius, assegureu-vos que estiguin molt interessats en el vostre futur programa de beques.

Nivell 2: Creació d'una pàgina de beques

A continuació, heu de treballar a la vostra pàgina de beques. Tot i que és una tasca senzilla per crear aquest tipus de contingut, aquí teniu alguns punts de referència per atendre-los amb atenció. Assegureu-vos que teniu tot a la vostra disposició per als següents:

  • Descripció de l'empresa: feu-lo curts però encara completament complet, com ara "beques d'enllaç intern. "A continuació, enllaçeu-lo internament a la vostra pàgina d'inici, així com a altres seccions importants per passar el suc de l'enllaç.
  • L'elegibilitat: hauràs de fer tot el que sigui personalitzat per als teus alumnes objectiu com sigui possible. Assegureu-vos de considerar si tenen un horari a temps complet o a temps parcial, qualsevol curs específic relacionat amb el vostre tema principal, quin país (ciutat o local) és més probable que vinguin, etc.
  • Valor de la suma - és clar, la quantitat de beques depèn molt del vostre pressupost de creació d'enllaços. Però, pel que fa a mi, us recomano posar-lo al voltant de mil dòlars. De lo contrario, també podria no atraure cap institució educativa de confiança i els seus plans.
  • Dades de l'aplicació: tot el que necessiteu aquí és configurar una secció clara i comprensible. El candidat haurà d'utilitzar el vostre formulari de sol·licitud principal per presentar-lo al programa de beques. D'aquesta manera, assegureu-vos d'especificar el termini i les dates de les recompenses.


Nivell 3: Oportunitats de prospecció

Quant a mi, per prospectar el principal conjunt d'oportunitats per a construcció d'enllaços educatius He fet servir full de càlcul d'Excel. D'aquesta manera, podria gestionar el seguiment precís de totes les meves tasques mitjançant la pàgina de la llista de beques, l'estat de la relació, el nom, l'adreça electrònica, els dominis, les observacions, etc.Això farà les coses molt més fàcils.

Nivell 4: Completar el recorregut

Per obtenir una comprensió completa sobre com obtenir els enllaços d'entrada de EDU, haurà de completar l'extensió. I aquí haureu d'actuar de forma creativa i treballar per trobar finalment la persona de contacte adequada. Recordeu que totes les universitats i col·legis tenien alguns membres del personal responsable d'adreçar-se. Així doncs, tot el que necessiteu és fer una plantilla de correu electrònic sòlida i enviar-los a aquells que esperen una resposta positiva. Una vegada fet, només haureu d'enviar els detalls del vostre programa de beques, o bé omplir un formulari específic proporcionat per la institució educativa Source .

December 22, 2017