Back to Question Center
0

Pot dir-me sobre els enllaços de backs principals i la llista de llocs destacats per enllaçar?

1 answers:

Estiguem al capdavant: teniu un contingut de pàgina excel·lent per al vostre lloc web o bloc per fer-lo conegut i esmentat amb freqüència a les altres fonts famoses amb alt PageRank, és una bona manera d'obtenir aquests enllaços de retrocessió per a SEO. D'aquesta manera, no només podeu adreçar el vostre públic objectiu, sinó augmentar l'autoritat i el nom de marca de la vostra empresa, tot en un. Bé, a continuació, us ajudaré a obtenir més informació sobre els enllaços de backlink i la llista de llocs destacats a la construcció d'enllaços orgànics.


Quantitat VS. Qualitat

Pel que fa al maneig de SEO de la manera correcta, només es realitzaran estratègies de construcció d'enllaços orgànics per al vostre lloc web. A menys que vulgueu fer malbé el progrés del vostre lloc web o del vostre bloc en SEO a escala, així com el trànsit web actual i les posicions de rànquing de cerca en un període de temps més llarg. Treballant dur per obtenir els enllaços d'entrada superiors de la llista de llocs amb alta autoritat de relacions públiques i alta, assegureu-vos d'evitar l'ús de qualsevol eina automatitzada i serveis d'intercanvi d'enllaços o de serveis de pagament. El que passa és que la majoria d'ells utilitzen fonts de correu brossa o totalment irrelevants, o fins i tot llocs amb problemes per enllaçar-vos. De fet, es tracta principalment de coses realment immorals, com ara jocs d'atzar, adulteri i farmàcia no autoritzada. D'aquesta manera, la majoria d'aquests serveis difícils d'establir vincles no poden fer res sobre SEO orgànic en absolut. De fet, sovint són capaços de proporcionar el vostre lloc web o bloc amb tones d'enllaços automàtics de baixa qualitat que arriben a granel de fonts equivocades equivocades, en comptes de proporcionar-vos alguns enllaços d'entrada de la llista de llocs amb una autoritat de confiança.


Construir la indústria o Relacions de nínxol rellevants

Una de les millors maneres d'aconseguir vells enllaços d'autorització i bombar un un munt de trànsit web al vostre lloc web o bloc està construint relacions saludables amb les altres fonts de bona reputació amb alta autoritat que són rellevants per a la vostra indústria comercial o nínxol de mercat. D'aquesta manera, obtindreu accés als enllaços de retrocessió editorial, que probablement siguin els llistats d'enllaços i enllaços superiors més valuosos i poderosos que qualsevol altre lloc per fer que el propòsit de la construcció d'enllaços sigui extensiu.A més, també podria considerar entrevistar un influenciador de la indústria confiable o els bloggers extremadament populars. Per descomptat, atès que està disposat i està disposat a pagar el temps i l'esforç suficients per "guanyar" que es mereixen enllaços d'entrada de forma natural. I recordeu-vos dels enllaços de backlash contextuals, en última instància, poden ser encara més valuosos que els editorials i es poden "guanyar" amb un contingut especialitzat a mida, com ara articles de qualitat o llocs de convocatòria molt demandats.

Busqueu els enllaços d'entrada i la llista de llocs principals per començar

No cal dir que hi ha una gran varietat de mitjans socials utilitzats per moltes marques i empreses per construir la seva autoritat i agafar alguns enllaços de gran abast a el mateix temps. Però personalment recomano configurar la vostra presència en línia principalment a Google Plus, Instagram, Facebook i Twitter. Si ho feu, no us oblideu de considerar directoris comercials locals i llistats relacionats amb la indústria per omplir totes les vostres dades de contacte per rebre un vincle de recanvi valuós a canvi. Per fi, és millor començar amb completar la vostra pàgina de Google My Business i, simplement, continuar navegant per trobar la resta de directoris principals, cites i llistats d'empresa rellevants per a la vostra discussió o nínxol de mercat Source .

December 22, 2017