Back to Question Center
0

Quines són les formes de crear trànsit que genera enllaços de retrocessió de comerç electrònic?

1 answers:

Quan totes les tècniques d'optimització del motor de cerca s'apliquen adequadament al vostre lloc, ajudarà a que el vostre negoci sigui més alt a la pàgina de resultats de cerca i proporcioneu un flux constant de trànsit orientat. Fa que l'optimització del motor de cerca sigui molt valuosa per als llocs web de comerç electrònic. Si es fa en complex amb el màrqueting de social media, el màrqueting per correu electrònic i altres campanyes de promoció, fa que qualsevol negoci en línia prosperi.

SEO en la seva forma bàsica es pot subdividir en optimització off-and-page. L'optimització de la pàgina fa referència a totes les tècniques in situ que serveixen per millorar l'experiència de l'usuari amb la vostra font web. A més, serveix per ajudar els motors de cerca a comprendre el que està buscant el vostre lloc per mostrar-los per obtenir una consulta d'usuari adequada. L'optimització fora de pàgina serveix perquè els motors de cerca trien exactament la vostra pàgina web com la més rellevant per a la consulta de l'usuari. Una part bàsica d'això ve dels enllaços d'entrada. Cal que obtingueu enllaços de retorn de qualitat d'altres fonts web relacionades amb el nínxol per fer visible el vostre lloc al vostre públic objectiu.

Els enllaços d'entrada en el seu terme es divideixen en dofollow i nofollow. Els enllaços d'entrada de Dofollow són els que aporten el vostre lloc web de SEO. Aquests enllaços serveixen com a vots d'altres fonts.

Com a alternativa, els enllaços posteriors no existents són enllaços quan una persona està donant un enllaç backlots que no transfereix cap valor a un lloc enllaçat. Per fer un enllaç nofollow, un autor només ha d'afegir un text extra al HTML de l'enllaç. Si comprova el codi HTML, també podeu indicar si un enllaç segueix o no segueix. Per exemple, la major quantitat d'enllaços de YouTube, Facebook, blogs i fòrums són gairebé sempre sense precedents. Encara és genial per a l'autoritat de la teva marca, però no et pot donar cap impuls en els rànquings dels motors de cerca.

Com es determina el valor dels enllaços entrants?

Hi ha diversos factors importants que cal tenir en compte per determinar el valor i l'impacte dels enllaços d'entrada.

Analitzem alguns determinants essencials de la qualitat del backlink:

  • Els enllaços externs de llocs d'alta qualitat són més útils per a l'optimització del lloc web que els que provenen de llocs irrellevants i de baixa qualitat;
  • Els enllaços de dominis únics aporten més valor al vostre lloc que els enllaços dels llocs que us han enllaçat anteriorment;
  • Els usuaris són més adequats als enllaços de contingut que són irrellevants per als temes;
  • Els enllaços amb textos d'àncora rellevants i optimitzats passen més valor de la paraula clau, especialment si semblen el vostre nom de marca.

Com crear trànsit que genera enllaços d'entrada?

  • Crea contingut que els usuaris compartiran

La manera més senzilla d'obtenir enllaços d'entrada orgànics al vostre lloc de comerç electrònic és crear contingut genial i atractiu a l'escriptura, en vídeo o àudio que els usuaris compartiran pel seu desig.

  • Crea les teues ressenyes de productes

Una altra tècnica senzilla però útil de construcció d'enllaços és arribar als bloggers per crear bones crítiques dels teus productes. Naturalment, obtindreu un enllaç al vostre lloc Source .

December 22, 2017