Back to Question Center
0

Pot dir-me com crear enllaços d'entrada en 2016 amb Web 2?. 0 pràctiques d'enllaç?

1 answers:

Abans de qualsevol altra cosa, facin-ho - Web 2. Les pràctiques de connexió segueixen funcionant. Per tant, si voleu conèixer com crear enllaços d'entrada el 2016, aprofitarà el millor avantatge de la millor web 2. 0 pràctiques d'enllaç, vegem una breu guia a continuació. El nostre objectiu és augmentar la classificació del lloc web o del bloc, sense fer malbé l'experiència mitjana dels usuaris dels cercadors en directe. I, per descomptat, voleu tenir tot en el seu lloc per evitar sospites d'utilitzar tàctiques o esquemes inacceptables. D'aquesta manera, pot anar potencialment per violar les principals directrius per a administradors web i, per tant, guanyar-se una pena de classificació severa. Per això us mostraré com crear els enllaços d'entrada el 2016 de la millor manera i la forma més segura possible, per no deixar-se enganyar amb Google.

Tingueu en compte, però, que es beneficiï de la construcció de la Web 2. 0 enllaços d'entrada que hauríeu d'executar dins d'una estratègia global de SEO ben equilibrada. I això us cal invertir molt de temps i esforç a l'hora de crear vincles de treball bastant útils que puguin oferir el valor real als visitants de la vostra pàgina. En cas contrari, el vostre lloc web generaria una bandera vermella amb Google, i això sempre acabaria amb una pena de classificació, tard o d'hora. És per això que sempre ha d'evitar els llocs web que prometen diferents paquets venuts a granel, o fins i tot conjunts enormes de backlinks HQ remunerats, amb els seus discursos melosos que reclamen que tots els seus enllaços d'entrada són només dels llocs web i blogs més autoritzats i més importants.

Només és la meva bona paraula d'advertència per a que la prengueu per fet: anar a buscar un negoci ràpid us permetrà no perdre tant els diners guanyats, sinó fer tot el que sigui previsible i més probable que faci mal que bé. Per tant, tornem al punt: creem Web 2. 0 enllaços que realment són capaços de proporcionar el millor rendiment dels resultats a SEO. A continuació es mostra una llista dels principals punts de referència per comprendre com crear enllaços d'entrada el 2016: la manera correcta.

Establir presència en línia

Establir la base adequada per a una presència social activa i duradora del vostre lloc web o bloc principal d'empreses. El primer pas aquí és completar els vostres perfils a la Web 2 principal. 0 llocs socials rellevants per al vostre nínxol o el tema general de discussió. Per tant, voldria saber com crear enllaços d'entrada el 2016 des dels seus inicis: comencem a completar els vostres perfils als llocs socials següents:

  • ompli la vostra pàgina personal a Google My Business;
  • creeu la vostra pròpia pàgina a Yelp;
  • comptes socials complets a Twitter, Facebook, LinkedIn;
  • procedeix a completar la confirmació de l'enllaç de pàgina d'Alexa;
  • visiteu TripAdvisor (cal fer-ho si es tracta de B2B, o el vostre negoci té un component de maó i morter).

Identifiqueu el nom de marca

Una vegada que tots els comptes socials i les pàgines de perfil estiguin en vigor, és hora d'incloure enllaços al vostre lloc principal cadascun. Si ho fa, no oblideu ancorar els vostres enllaços recentment creats amb el text correcte de la paraula clau. Consell: tenir un bloc de so o pàgines de suport ben estructurades amb preguntes i respostes (com Quora). Això funciona com l'infern!

Crea pàgines de la comunitat

Per fi, tot el que heu de fer és restringir-vos completament del món del SEO i treballar bé amb un contingut de qualitat que ofereixi un valor als usuaris. Perquè tot es vegi natural, hauríeu de concentrar-vos en:

  • publicant contingut emocionant per tenir-lo vinculat ocasionalment;
  • construint no més de cinc enllaços per setmana;
  • publicació de publicacions de promoció en blogs de Tumblr, pàgines de fans a Facebook, blogs de WordPress, comptes en Instagram i canals de vídeo a YouTube Source .
December 22, 2017