Back to Question Center
0

Quines són les millors tècniques per crear enllaços de seguretat potents per al meu lloc web?

1 answers:

Una estratègia de construcció de vincle adequada amb l'enfocament adequat per obtenir potents enllaços d'entrada siempre proporcionarà millors guanys en el trànsit web i una millora de la posició mesurable a la llista de SERP. Abans d'examinar la llista de tècniques i pràctiques més eficients en l'actualitat per proporcionar alguns enllaços de gran abast al vostre lloc web o bloc, permetin-me començar amb la meva experiència personal. Recomano fer una ullada a alguns mètodes per evitar quan s'executa una bona estratègia de construcció de SEO per a SEO.

powerful backlinks

Després de tot, hi ha moltes maneres de construir potents enllaços d'entrada. Al mateix temps, també hi ha moltes maneres incorrectes que poden provocar fàcilment una multa de classificació greu per part de Google, i la recuperació del lloc web sol ser un procediment molt difícil. A més, quan es tracta d'extrems, el procés pot arribar a ser completament irreversible en general. Per prevenir aquest desafortunat estat de coses, això és el que s'ha d'evitar a tota costa:

 • operacions de compra i venda amb enllaços d'entrada;
 • sol·licitant qualsevol sistema automatitzat de construcció d'enllaços;
 • intercanvis massius amb enllaços;
 • sobre xarxes d'interconnexió;
 • creant enllaços de retorn irrelevants i fent-los en viu;
 • fent ús de la quantitat, en lloc d'enllaços d'alta qualitat;
 • prenent mesures per vincular granges o vincle de retrocés generant anelles web.

Per descomptat, l'ús d'aquests esquemes també podria donar-vos un impuls encara més curt de classificació a curt termini. No obstant això, tots o cadascun d'ells serà inevitablement capturat i sancionat per Google, tard o d'hora. Recordeu que els llocs web i els dominis de baixa qualitat no són la manera de fer cap backlinks de gran abast i un progrés durador amb una classificació més alta.Per això, considerant que Google sempre està fent el millor esforç per trobar enllaços de qualitat, us mostraré diverses tècniques i pràctiques que he trobat més raonables per al moment. Per cert, he provat tots ells al meu propi lloc web empresarial. A continuació, es pot obtenir potents enllaços d'entrada als millors resultats de SEO:

1. Els enllaços interns d'un perfil de backlink complet del lloc web són sovint negligits per massa persones. Per descomptat, els enllaços interns provenen d'una pàgina a una altra, només dins d'un sol lloc web. Tingueu en compte, però, que quan es fa correctament i incrustat amb una bona paraula clau de cua llarga, els vostres enllaços interns poden proporcionar els següents beneficis:

 • millor autorització de la pàgina de tot el lloc web;
 • igual distribució del suc d'enllaç;
 • percentatge de rebots més baix en el lloc web en general;
 • millora del trànsit i l'exposició del contingut de la pàgina antiga;
 • l'interconnexió estratègica pot contribuir a un major rànquing de paraules clau.

powerful seo backlinks

2. Les cites empresarials locals són les oportunitats ideals per obtenir enllaços d'entrada de gran abast al vostre lloc web principal de negocis. Assegureu-vos de millorar les vostres posicions de cerca locals i de reforçar l'autoritat del lloc web al mateix temps. Tot el que necessiteu aquí és mantenir les mateixes propietats NAP per als vostres enllaços de cita als principals motors de cerca com Google, Yahoo i Bing.

3. Tornar a configurar el contingut de la pàgina simple en una cosa més convincent, com ara infografies, també és una gran tècnica per crear enllaços de retrocés més potents al vostre lloc web o bloc. D'altra banda, seria un esquema realment creatiu i genial per millorar la seva difusió pública al mateix temps. Abans de començar a obtenir enllaços d'entrada d'alta qualitat, assegureu-vos que les vostres infografies siguin tan clares, senzilles i rellevants per a la vostra audiència com sigui possible. A més, intenteu mantenir una velocitat de càrrega ràpida amb una mida mitjana de fins a 2000 píxels. No admet més de tres colors i el màxim de 2 tipus de lletra. I no us oblideu de crear una història emocionant que mantingui la curiositat de l'usuari fins al final. Un cop realitzades les vostres millors infografies, només envieu-les als darrers llocs web dedicats: utilitzeu ordres específiques a Google, com ara "enviar infografia", "inurl / intitle: enviar infografia", "allintext: enviar infografia", etc Source .

December 22, 2017