Back to Question Center
0

El vostre contingut de SEO pot ser un generador d'enllaços posteriors?

1 answers:

El component crític de qualsevol campanya de màrqueting en línia és obtenir enllaços de seguretat rellevants i de qualitat de fonts web reconegudes. Pot ser una mica complicat per als llocs web establerts recentment per obtenir enllaços d'alta llocs de relacions públiques o crear vincles amb destacats bloggers. No obstant això, no és una causa de desesperació. Fins i tot alguns venedors experimentats tenen problemes amb obtenir bons enllaços d'entrada. És per això que es van crear generadors de backlinks professionals per simplificar un procés d'enllaços de qualitat.

Una estratègia de SEO és pràcticament inútil si el vostre contingut no funciona correctament. Més del 80% de l'èxit de l'estratègia de SEO depèn del contingut que publica, per això és important prestar especial atenció a la qualitat i la rellevància del contingut.

Per tant, si el vostre contingut funciona com a generador de backlink, aquest article us serà de gran utilitat. Anem a discutir algunes tècniques d'optimització de contingut que aportaran la vostra campanya de creació d'enllaços.

Tècniques de generador de backlink de SEO

  • Crea un contingut genial, oferint als teus lectors alguna cosa nova

. la indiferència de l'usuari cap al vostre contingut es pot explicar per la inactivitat i no per la unicitat dels vostres textos. Quan realitzeu una recerca de nínxol de mercat, probablement llegiu els articles de la competència que generen moltes accions i articles. Tanmateix, no sempre és una bona idea escriure sobre el mateix tema per convertir-se en un generador de vincles de backlink, ja que altres llocs web probablement hagin tingut el mateix i un tema concret ja ha arribat als seus límits. Per això, us recomano que no escriviu sobre els mateixos temes que els vostres competidors. En lloc d'això, obre idees totalment noves i innovadores que puguin ser un descobriment important per als lectors. A més, cal evitar l'autopromoció en el vostre contingut ja que no és natural i no augmenta l'interès de l'usuari cap a la vostra marca.

Actualment, els rànquings de Google confien en la qualitat dels enllaços d'entrada en lloc de la seva quantitat. És per això que necessiteu cercar oportunitats de creació d'enllaços des de fonts web d'alta autoritat. Si investigueu els llocs principals d'autoritat de domini als quals vulgueu que el vostre contingut estigui format per un banc, potser us proporcioni més idees noves per al contingut rellevant.

  • Accediu al vostre públic objectiu

Per utilitzar el vostre contingut com a generador de vincles de fons, heu d'apel·lar al vostre públic objectiu.Si esteu escrivint el vostre contingut amb un usuari, el feu arribar a altres fonts web que apel·lin al mateix públic objectiu que tu.


Per comprendre si el vostre contingut fa referència al vostre públic o no, heu de realitzar una anàlisi comercial completa i investigar les vostres necessitats de client potencials.També podeu tornar a avaluar la intenció de l'usuari escrivint articles basats en els nous termes de cerca més rellevants, ja que els lectors d'avui podran fer-se preguntes addicionals. Assegureu-vos que responeu les preguntes correctes que envolten cada paraula clau per mantenir-se rellevant.

  • Milloreu els vostres fragments

Per millorar la posició del rànquing del lloc web, podeu fer que els fragments de SERP siguin més rellevants i que parli en veu alta. Un fragment SERP introductori podria augmentar el nombre de clics i moure la pàgina a la pàgina de resultats de la cerca. Els fragments encara optimitzats no influeixen directament en la posició del vostre lloc web a SERP, sinó que us serviran com una previsualització útil del vostre contingut tant per als robots de cerca com per als usuaris Source .

December 22, 2017