Back to Question Center
0

Quines són les maneres d'obtenir enllaços de nou al meu lloc web?

1 answers:

Els enllaços d'entrada serveixen com a eix de l'optimització del lloc web i tenen els papers principals en el motor de cerca d'optimització del joc. És per això que els experts de SEO inverteixen en algunes formes de construcció d'enllaços, ja siguin les directrius de Google o no. Les maneres de generació d'enllaços de difusió inclouen publicacions de convidats, intercanvi social, publicacions de bloc, campanyes de divulgació i enllaços de pagament.

Aquestes tècniques de construcció d'enllaços poden aportar els vostres esforços de SEO o arrasar-los en absolut. La majoria dels propietaris de llocs web prenen les paraules "contribució de SEO", ja que la seva millora de rànquing de llocs web. Tanmateix, la trista veritat és que, fins i tot si construïu un perfil d'enllaç d'alta qualitat, no hi ha cap garantia que obtingueu posicions altes en el posicionament dels motors de cerca.

how to get backlinks to my website

En aquest article, trobareu alguns motius pels quals els enllaços externs no poden influir directament en la vostra posició de rang a la pàgina de resultats de cerca.

Per què no sempre resulten resultants els enllaços d'entrada al vostre lloc?

Si esteu obtenint enllaços externs al vostre lloc per maneres fraudulents de correu brossa, no us farà molt bé. Els múltiples enllaços de baixa qualitat de llocs web de tercers no us donaran pressions a SERP. No només el vostre lloc es classificarà als resultats de TOP a Google, sinó que també us arrisca a penjar-lo.

En els nostres dies, els administradors web són conscients del perill dels enllaços de retorn espasmàtic, com ara els enllaços externs de les granges de vincles, els comentaris de blocs de correu brossa, publicacions publicitàries i articles de fitxes. Tanmateix, alguns propietaris de llocs web, especialment aquells que són nous en aquest àmbit, poden caure en formes fàcils d'obtenir un gran nombre de suc d'enllaç a les seves fonts web en un període curt. Recomano fortament evitar qualsevol tècnica de creació d'enllaç fraudulent, ja que actualment Google es fa més intel·ligent i pot detectar ràpidament tots els infractors de regles i penalitzar-los. Mai no podeu saber com Google interpretarà aquest o aquell enllaç d'entrada. A vegades, els robots de cerca simplement ignoren els enllaços dels llocs web que no són de spam i no compten el trànsit d'ells.

Per obtenir un resultat visible de la campanya de creació d'un vincle, heu d'assegurar-vos que creeu enllaços des de llocs que siguin: autoritzats, rellevants per al vostre nínxol de mercat, de confiança, indexacions correctes i enllaçats per altres usuaris autoritzats, llocs fiables i de bona reputació.

Una altra creença freqüent en aquest àmbit és que obtenir un enllaç backlash d'una de les fonts TOP web en línia, com ara Empresari, Forbes o el New York Times, pot empènyer ràpidament un lloc web a SERP. No sempre funciona el mateix en realitat. Aquest enllaç pot ajudar al vostre lloc a classificar-se més alt i aportar-vos un munt de trànsit convertit o no tenir cap impacte en les vostres mètriques.

how to get backlinks

El que mai sabem és que un enllaç és bo o dolent per a la visibilitat de cerca, ja que Google pot interpretar fàcilment aquest enllaç no 100% rellevant però obtingut de forma orgànica com a pagament.

Es pot observar la mateixa situació amb els comentaris del bloc. En alguns casos, aquests enllaços aporten molt valor al vostre lloc, però de vegades són etiquetats com a referències spammy del vostre negoci. Tots els comentaris del vostre bloc poden produir resultats diferents al vostre lloc Source .

December 22, 2017