Back to Question Center
0

Quines eines t'ofereixen enllaços de retrocessió més valuosos?

1 answers:

Si crees un lloc web i vols portar-lo a la part superior dels motors de cerca, no només necessites produir contingut d'alta qualitat, sinó també centrar la teva atenció i esforços en una estratègia de creació de vincle intel·ligent.Tant si voleu obtenir vincles d'entrada orgànics al lloc com si voleu robar els enllaços d'entrada del vostre competidor o obtenir backlinks pagats, haureu de tenir un pla d'acció molt pensatiu. El punt essencial del vostre pla ha de ser una creació de contingut de qualitat. Com més contingut publiqueu, més possibilitats tindreu, naturalment, enllaços entrants. Tanmateix, en realitat, no pot garantir-vos que crearà un bon perfil de creació d'enllaços. Tims, quan és fals, els enllaços d'entrada de baixa qualitat poden contribuir amb els vostres esforços de SEO i augmentar la posició del vostre lloc a la pàgina de resultats de la cerca, ja no. Atès que Google ha actualitzat el seu algoritme de rànquing, els enllaços de backgammon causen més mal que bé per a una campanya d'optimització de llocs web. Avui en dia, només la qualitat dels enllaços entrants té una gran importància. Atès que els enllaços d'entrada segueixen sent un important factor de classificació, cal implementar estratègies eficients de creació d'enllaços al vostre lloc. Un acostament a la campanya de creació de vincles depèn del tipus de lloc web que tingueu i del vostre negoci. Independentment d'on es trobi, és important passar temps per aprendre més sobre els enllaços d'entrada (eines de backlink) que estan dissenyats per ajudar-vos a generar resultats positius per als rànquings dels motors de cerca.

backlinker

En aquest article, trobareu algunes eines professionals que us poden ajudar a crear una campanya guanyadora de vincles i millorar la vostra consciència de marca.

Eines de creació de vincle de qualitat

  • Semalt Auto SEO

Semalt Auto SEO és una eina única d'optimització de motors de cerca per a la promoció del lloc web. Està dissenyat per a aquells comerciants en línia que vulguin obtenir contínuament nous enllaços d'entrada rellevants sense invertir massa diners en aquesta esfera d'optimització fora del lloc. Aquesta eina proporciona als usuaris un complex de serveis d'optimització diferents que inclouen recerca de paraules clau, anàlisi de llocs web, recerca de llocs web, correcció d'errors del lloc web, creació d'enllaços, actualització de classificacions i atenció al client. Semalt Auto SEO ajuda a obtenir un suc de l'enllaç orgànic d'autoritat i rellevància per als llocs web del vostre lloc web de mercat. La seva base inclou més de 50.000 llocs associats d'alta qualitat en diversos temes, per això aquesta eina satisfarà totes les necessitats empresarials. Un avantatge més d'aquests serveis és que tots els enllaços d'entrada s'inclouen en un contingut únic i rellevant que també pot ser elaborat per redactors professionals de Semalt. L'edifici d'enllaços es realitza gradualment segons la relació: 40% - enllaços d'ancoratge; 50% - enllaços sense ancoratge; 10%: enllaços de marca.

  • Backlinker

BackLinker és una eina que genera automàticament milers de vincle de retroalimentació d'alta qualitat per a la vostra pàgina web. Aquesta eina genera enllaços externs en llocs web de bona reputació que són freqüentment analitzats pels bots de cerca. Hi ha dues opcions disponibles per enviar el vostre lloc: llocs web accessibles (2500 enllaços posteriors d'alta qualitat) i llocs web premium (100 enllaços d'entrada de qualitat superior).

quality link building

  • Comprovar els meus enllaços

Aquesta eina s'utilitza com a extensió de Google Chrome. Per això és fàcil utilitzar "Comprovar els meus enllaços" per a l'estratègia d'optimització del motor de cerca. Aquesta eina ajuda a generar enllaços entrants d'alta qualitat amb l'ajuda de substituir enllaços trencats en altres fonts web. Permet accelerar un procés treballant com a comprovador de backlink. Amb aquesta extensió, podeu escanejar ràpidament qualsevol lloc web relacionat amb enllaços trencats Source .

December 22, 2017