Back to Question Center
0

Com s'utilitza l'eina de cerca de backlinks de baixa qualitat de Google?

1 answers:

Els administradors web utilitzen formes dràsticament diferents per obtenir el suc d'enllaç als seus llocs web. De vegades, els seus mètodes estan lluny de ser legals. Tots els enllaços d'entrada no es creen de la mateixa manera. Com sol passar, alguns dels vostres enllaços externs poden ser valuosos i obtinguts amb precisió, mentre que altres apareixen de mala qualitat o ja no estan disponibles.

backlink search tool

Google fa tot el possible per permetre als propietaris de llocs web eliminar els seus enllaços de mala qualitat i escapar de les sancions. L'eina Google Disavow es converteix en una bona sortida per als comerciants en línia des de l'èxit de l'actualització de Penguin. A l'any 2012, l'actualització de Google Penguin va atacar una esfera d'optimització del motor de cerca i va eliminar tots els enllaços de spam de mala qualitat de xarxes privades de blocs. Al mateix temps, crea nous problemes i afecta negativament tot el món de SEO. Els administradors web van començar a tractar d'abusar d'aquest sistema mitjançant la creació d'enllaços d'entrada de correu brossa per als llocs autoritzats, en un esforç per reduir les seves posicions en SERP. Alguns d'aquests esforços van tenir èxit. Moltes marques es van veure afectades per l'impacte negatiu dels seus competidors. Va causar una gran necessitat de controlar tots els enllaços que apunten a un lloc web. Per aquest motiu, Google va decidir crear una útil eina de desactivació d'enllaços per donar una oportunitat perquè els propietaris de llocs web controlin tots els seus enllaços externs. Aquesta eina de cerca de backlinks va ajudar a centenars de milers de propietaris de llocs web a controlar la seva situació de backlinks.

Per què necessitem l'eina de Google Disavow Links?

Tots els procediments de SEO de barret negre poden afectar negativament els rànquings i la reputació del vostre lloc, especialment perquè Google ha deixat clar que penalitzaran tots els llocs que participen en qualsevol spam d'enllaç.

Hi ha molts propietaris de llocs web que vulguin obtenir enllaços al seu lloc de manera automàtica i creuen que és possible crear un perfil d'enllaç de qualitat en un o dos dies. Per descomptat, qualsevol pot administrar serveis de creació d'enllaços spammy i obtenir milers de nous enllaços d'entrada a la seva font web sense cap esforç. Tanmateix, és probable que afecti negativament el rànquing del motor de cerca de qualsevol lloc. El vostre origen web no necessàriament perdrà els rànquings d'aquest correu brossa, però un atac brossa vast i durador pot destruir completament tots els vostres esforços de SEO.

Google Disavow Links Tool està especialment dissenyat per donar poder a un administrador web per informar i enviar enllaços spammy de baixa qualitat a Google, i si van ser afectats per atacs de correu brossa dels seus rivals directes en línia, això els ajudaria sortir d'ella i netejar la seva reputació ràpidament.

backlink seo tool

L'eina de cerca de backlink de Google detecta enllaços d'spam i llocs web que els creen i, en la majoria dels casos, no faran cap mal al vostre lloc.Tanmateix, moltes fonts web encara es poden veure afectades per aquestes activitats fraudulentes, i el seu nombre augmenta amb cada actualització de Penguin.

Google no valorarà els enllaços d'entrada des dels dominis que hàgiu informat d'implementar Google Disavow Links Tool. Aquesta eina és útil tant per als motors de cerca com per als administradors web, ja que ajuda a conèixer el valor real de totes les fonts web i penalitzar les regles Source .

December 22, 2017