Back to Question Center
0

Què fa una estratègia de backlink exitosa?

1 answers:

Pel que fa al procés d'optimització de motors de cerca (SEO), el perfil d'enllaç orgànic es troba entre els factors de classificació primaris utilitzats per Google per determinar la posició d'escala d'un lloc web a la SERP. Per això, l'execució d'una estratègia de backlink adequada es correlaciona amb el progrés real d'una millor promoció en línia més que qualsevol altre factor de classificació. Tenint en compte que hi ha més de 200 factors de classificació informats oficialment pel gegant de cerca del món per ara, aquesta afirmació sobre la importància preeminent dels enllaços de retroalimentació de qualitat és bastant atrevida, oi? Per descomptat, aconseguir una estratègia de backlink molt ràpida i senzilla seria més probable que us proporcioneu enllaços de baixa qualitat. I això vol dir que els principals cercadors (com ara Google, Yahoo o Bing) portaran el vostre lloc web o bloc a la llista de SERP. Però, què fa una estratègia per crear enllaços amb èxit? Crec que totes les estratègies de backlink es poden convertir fàcilment en un veritable èxit aprofitant el poder dels seus mitjans guanyats.

backlink strategy

Orientació adequada

No és necessari dir que des del punt de vista de la construcció d'enllaços, no tots els llocs web o blocs serien iguals per donar un potent senyal de classificació els cercadors. És per això que la majoria de tots volen vincular més amb les fonts amb una puntuació forta a l'autoritat de la pàgina, autoritat de domini i PageRank. Per tant, com assegurar-se que l'estratègia de backlink sigui prou raonable per apostar per les fonts adequades per als enllaços entrants? En fer-ho sempre vàlid i actualitzat amb l'orientació adequada. Entre les altres bases de dades de mitjans, recomano que Cision s'orienti exclusivament a llocs de renom relatius a la vostra indústria o nínxol de mercat. D'aquesta manera, es podrà filtrar qualsevol candidat potencial per als enllaços entrants segons criteris diferents sobre l'empresa, els seus llocs web, la mida de l'audiència, els premis actuals, els testimonis, etc.

Build Trust

Sabíeu que construir la vostra estratègia de backlink al voltant dels influents drets de la vostra indústria o nínxol de mercat us pot ajudar a construir una confiança ferma? Posant-ho en anglès senzill, els vostres clients potencials serien més propensos a créixer als compradors reals, quan el vostre lloc web sigui esmentat o enllaçat des d'una font confiable i autoritzada de tercers. A més, aquest mitjà "guanyat" és molt més poderós que qualsevol cobertura de mitjans de pagament. Només doneu per suposat: els mitjans de confiança són un dels elements bàsics que tenen el major impacte en el vostre públic objectiu amb decisions de compra encara no desenvolupades.

backlinks profile

Obtenir mitjans de comunicació guanyats

Treballar amb els mitjans obtinguts no és tan desalentador com penseu. De fet, no hi hauria cap esforç tradicional que requereixi molt de temps per a la cobertura mediàtica, almenys per fer una estratègia de backlink exitosa. Tot el que necessiteu aquí té accés i la capacitat de respondre a les oportunitats de mitjans obtinguts, que són comunament llançats per periodistes. D'aquesta manera, recomano l'ús d'eines en línia com HARO ("Ajuda a un Reporter Out"), així com ProfNet: els he trobat ambdós aptes per al meu blog recentment llançat i un parell de projectes basats en comerç electrònic. Només cal inscriure's en aquests llocs i convertir-se en l'autoritat real de la vostra indústria o nínxol de mercat: rep les sol·licituds diàries dels principals investigadors que busquen que els experts s'entrevistin o s'incloguin a les seves millors històries populars i que rebin uns enllaços d'entrada de PageRank molt elevats per a això Source .

December 22, 2017