Back to Question Center
0

Com aconseguir enllaços d'entrada de qualitat al meu lloc web?

1 answers:

Actualment, és encara més important saber com obtenir enllaços d'entrada de qualitat que mai. De fet, la construcció de vincle de qualitat és un component vital de pràcticament el progrés en la classificació de la cerca d'un lloc web. A més, sovint es considera un aspecte bàsic de la part del lleó de les estratègies de màrqueting digital. Per tant, permeti'm que us mostri com obtenir enllaços de seguretat de qualitat: hi ha quatre accions senzilles per completar la tasca sense risc de trencar les pautes de Google i obtenir una classificació de la pena.Aquí estan: establir relacions amb pàgines d'alta autoritat, mantenir rellevància i utilitzar paraules i associacions ben conegudes, establir connexions amb llocs populars relacionats amb la indústria i oferir continguts valuosos per donar la benvinguda a compartir.

how to get quality backlinks

Establir relacions amb pàgines d'alta autoritat

No cal dir que els llocs web de PR (Page Rank) són més difícils d'aconseguir. Al mateix temps, molta gent centra els seus esforços només a les pàgines PR més altes per enllaçar-se. D'aquesta manera, la resta de llocs web prometedors que encara tenen prou autoritat de domini sovint poden ser descoratjats. Llavors, per què no aprofitar aquesta oportunitat per quedar-se fora de la competència, oi? Aquí és com obtenir enllaços d'entrada de qualitat allà, no us preocupeu si la pàgina web amb la qual voleu enllaçar no té una PR suficient. Vull dir que tot el que necessiteu és assegurar-vos que hi hagi una connexió DoFollow des de les pàgines d'alta autoritat, al mateix lloc web amb el vostre propi vincle de retroc.

Utilitzant paraules i associacions ben conegudes

Les grans marques comercials sempre tenen un pes més gran, no? Vull dir que utilitzar algunes paraules famoses per associar-se amb el vostre propi negoci seria una gran idea: només per augmentar el pes dels vostres propis enllaços d'entrada. Heus aquí un senzill exemple de com funciona: l'any passat vaig aprofitar per deixar caure una sola paraula "Duracell" per fer una cita citada per a la meva botiga de comerç electrònic que ofereix torxes i altres accessoris per a la venda. Al final, tinc un enllaç backlots com "Proveu les millors antorros impermeables i les bateries Duracell duradores que acompanyen. "Després de tot, em va sorprendre quedar-se entre els tres primers resultats de la cerca de Google durant un mes aproximadament.

Connexions d'edificis amb llocs relacionats amb la indústria

Una altra bona manera de com obtenir enllaços d'entrada de qualitat és crear relacions amistoses amb alguns llocs web populars relacionats amb la vostra indústria comercial. En primer lloc, hi ha molts llocs web sempre disposats a donar-vos un perfil amb enllaços DoFollow. Vull dir que sovint he vist resultats realment insanos quan la gent solia crear un combo seguint altres i obtenint un enllaç d'embut de conversió. D'aquesta manera, aquest perfil pot dibuixar files de pàgines de moltes fonts diferents per a beneficis mutus definitivament més forts.

quality backlinks

Proporcionant contingut valuós per compartir béns de benvinguda

Què pot ser més beneficiós que tenir un vincle de retrocés permanent que pugui viatjar en un altre lloc d'una manera autoguiada? Aquesta oportunitat es pot realitzar amb un valuós contingut útil per a les persones. Hauria de fomentar la participació en altres pàgines web rellevants, així com blogs personals i perfils a les xarxes socials. Tot el que necessiteu aquí és recordar que els vostres enllaços d'entrada no només s'han de col·locar al cos de les vostres publicacions de qualitat, sinó també a la secció d'enllaç del vostre lloc web. D'aquesta manera, no dubteu a convidar i compartir el vostre contingut amb més persones a les xarxes socials, els altres llocs web interessats, així com els vostres amics i col·legues.Per fi, també podeu provar-vos de blogging de convidats. Més freqüentment, val molt bé Source .

December 22, 2017