Back to Question Center
0

Quines són les maneres d'obtenir enllaços de nou el 2019?

1 answers:

Les sol·licituds d'enllaços segueixen sent una de les maneres més populars d'obtenir el suc d'enllaç al domini i millorar els rànquings del lloc web. Amb l'ajuda de les sol·licituds d'enllaç, podeu crear enllaços externs mitjançant el contingut actual al vostre lloc. Backlinking és una excel·lent manera de construir la vostra marca i millorar-ne la consciència. L'únic problema és que molts propietaris de llocs web tenen un enfocament equivocat per enllaçar la construcció. S'obliden d'incloure altres llocs web a part dels seus, personalitzar-los i per què això beneficiarà al propietari del lloc web.

En aquest article, trobareu algunes maneres d'utilitzar les sol·licituds d'enllaç per millorar la vostra campanya de creació d'enllaços. Hi ha molts altres tipus de sol·licituds d'enllaç per als enllaços d'entrada, a més dels que trobareu en aquest article.

how to get backlinks 2019

Com obtenir enllaços d'entrada al 2019?

On són els moments més importants que cal tenir en compte quan arribeu a un lloc web; necessiteu personalitzar el correu electrònic de manera que sigui rellevant per al lloc. Assegureu-vos que els correus electrònics siguin únics i que incloguin la informació que apreciarà el lector. Heu de fer-lo específic per a un tema del lloc web i mostrar al vostre soci de negocis que hagi contractat el contingut que es col·loca a la seva font web. Els diversos minuts addicionals que es prenen poden marcar una gran diferència en les respostes i els llocs web que probablement us donaran una resposta positiva a la vostra sol·licitud. Cal que mantingueu aquesta informació en ment en qualsevol moment en què intenti establir relacions comercials amb un propietari del lloc web.

  • Sol·liciteu un directori d'enllaços

La forma més senzilla de crear enllaços al vostre domini és mitjançant una sol·licitud directa. Tanmateix, aquest mètode també és menys efectiu que els altres. Es triga només uns minuts a contactar-se amb un administrador web i demanar un enllaç d'entrada. El resultat d'aquest assumpte pot diferir de la qualitat de la font amb la qual vulgueu cooperar. Els llocs web d'autoritats coneguts probablement no acceptaran la vostra proposta ja que tenen una selecció rigorosa de fonts web que poden publicar contingut a les seves pàgines.

  • Un altre enfocament més intel·ligent per aconseguir un enllaç de retorn de qualitat al vostre lloc és escanejar una font web i esmentar errors específics amb possibles solucions per a ells. Aquesta informació pot aportar valor al propietari d'un lloc web ja que esteu ajudant a resoldre els problemes que ni tan sols saben. Si esteu utilitzant aquest tipus de sol·licitud d'enllaç, assegureu-vos que proporcioneu un administrador web amb aquestes dades de manera gratuïta. És intel·ligent esperar fins a la segona o tercera comunicació per correu electrònic abans de fer la sol·licitud de backlink.

    how to get backlinks

    • Utilitzant el vostre contingut com a font del contingut que heu trobat

    Aquest enfocament d'obtenir enllaços d'entrada pot ser beneficiós per al vostre lloc. Si es refereix a un propietari del bloc i comenta sobre l'article o publicació que voleu un enllaç d'entrada, és un bon tema de la conversa. L'altra manera d'obtenir enllaços d'entrada és esmentar la publicació que heu trobat i, a continuació, mostrar la publicació que voleu un enllaç de. Has de llegir articles i veure els llocs on s'esmenta la teva marca serà raonable i semblarà natural. Si actualment no té un enllaç, suggeriu que el vostre lloc web podria ser una bona font d'aquest enllaç Source .

  • December 22, 2017