Back to Question Center
0

5 Eines que Semalt Recomana a tots els Bloggers que comencen

1 answers:

Així que has començat el teu bloc. Felicitacions Potser vols guanyar-te la vida,o potser només vulgueu compartir impressions de les vostres últimes vacances amb amics i amicsfamília. De qualsevol manera, hi ha moltes maneres de fer que el vostre bloc es vegi increïble i professional.Julia Vashneva, Gerent d'Èxit del Client de Semalt Serveis Digitals, recomana einesque són essencials per a qualsevol persona que vulgui llançar un bloc.

1. Revisor de proves

La verificació ortogràfica és bona, però no sempre és correcta. Segons la vostra plataforma de blogging(Blogger, Wordpress, etc.), és possible que no tingueu una funció de correcció ortogràfica. I fins i totsi creieu que la vostra escriptura i la seva gramàtica coincideixen amb el món educat, els lectors ho farannoteu tot allò que no és perfecte. En aquest cas, recomano Grammarly. Gramaticalmentés un complement gratuït, dissenyat per escriure pràcticament. Comprova automàticament totsde la vostra escriptura per a errors comuns i avançats i, a continuació, us ofereix suggeriments sobre com solucionar-los.

2. Diccionari d'imatges

Heu de tenir la font on podeu obtenir imatges de bona aparença de forma gratuïta. Vivimen una societat visual, i quan les persones llegeixen en línia, esperen veure colors igràfics.Si utilitzeu les primeres coses que trobeu a Google, corre el risc de fer-hocarregant-los il·legalment. La bona notícia és que hi ha llocs per aquí que puguinajuda! L'arxiu Morgue i la Wikimedia Commons són dos llocs on podeu baixarfotos d'estoc gratuïtament sense permís segur del fotògraf.

3. Calendari o planificador

La gent us agrada blogs actualitzats regularment. Les actualitzacions freqüents signifiquen un ús més gran i méslectors dedicats, el que significa publicitat i èxit per al vostre blog. La majoriaels experts recomanen actualitzar el vostre bloc com a mínim tres o quatre cops per setmana, peròsi no planifiqueu les vostres publicacions amb antelació, us quedareu sense idees. AlgunsEls bloggers prefereixen calendaris tradicionals de ploma i paper, mentre que d'altres ho fan béfulls de càlcul a l'ordinador. De qualsevol manera, assegureu-vos que podeu allunyar totla vostra escriptura per a les properes setmanes perquè no tregui cap contingut!

4. Investigador de paraules clau

Paraules clau, SEO i etiquetes poden sonar com a mumbo-jumbo als nous bloggers, peròaprendre-los pot catapultar el vostre blog a la part superior dels resultats del motor de cerca.La idea bàsica darrere de SEO (optimització de motors de cerca) està escollint quinsparaules que cercaran les persones si cerquen el vostre blog. Per exemple,aquest article tindria paraules clau com "blogging", "optimització de blocs", etc.És una bona idea fer que aquestes paraules es repeteixin als vostres articles per tal que la cercaels motors poden trobar-los amb més facilitat. Encara que la majoria de les plataformes del bloc inclouen maneres d'utilitzarintroduïu les vostres pròpies paraules clau, eines com Google Keyword Planner poden mostrar quantsla gent busca les vostres paraules clau diàriament, de manera que podeu trobar els més populars.

5. Anàlisis

Una vegada més amb el costat tecnològic, es tractaran eines analítiques com Google Analyticstu, quantes persones han visitat el teu blog avui, o la setmana passada, o el que sigui. Tambémostra com els lectors han trobat el vostre lloc i quins termes de cerca són els més popularsTambé podeu saber quines publicacions obtenen més atenció. Tot i que són analítiquesbastant típic de les plataformes de blogging d'avui, assegureu-vos d'entendre totes les funcionsd'aquesta eina perquè pugueu fer un seguiment dels vostres lectors i aprendre què fa que el vostre bloc es destaqui.

Blogging pot ser la seva gran professió d'hobby i rendibilitat, però publicar un blog,de fet, requereix molts esforços. De l'experiència de Semalt , eines correctesreduirà en gran mesura el temps d'aprenentatge de prova i error, per la qual cosa serà molt més fàcil anar directament a la part superior Source .

November 27, 2017