Back to Question Center
0

5 formes fora de la caixa per millorar el vostre SEO amb els mitjans de comunicació social. Perspectiva des de Semalt

1 answers:

Vols millorar el vostre rànquing en els cercadors?

Teniu interès a utilitzar les xarxes socials per augmentar el vostre rendiment de SEO?

Els mitjans de comunicació social tenen beneficis importants en els resultats de cerca, i aun domini social viu pot millorar la posició de la cerca.

En aquest escrit, Jason Adler, el gerent d'èxit del client de Semalt Els serveis digitals ofereixen cinc maneres, a través dels quals podeu utilitzar les xarxes socials per millorar les classificacions de cerca.

# 1: estableixi enllaços amb les teves xarxes socials

Anteriorment, el rànquing de Google es basava en la creació d'enllaços independentment de laLa qualitat dels enllaços que un individu estava considerant. Més endavant, Google va començar a considerar la qualitat de l'enllaç després de realitzar-homanipularon la classificació mitjançant l'ús de vincles falsos.

Atès que els llocs socials es basen en una autoritat web, els enllaços en aquests llocs sónsovint considerats com de més qualitat. Fins i tot en el cas que tingueu una nova pàgina de Facebook, probablement estigui classificada a causa d'altaAutoritat completa de Facebook.

# 2: augmenta el nombre de seguidors

Els llocs amb un gran nombre de seguidors d'alta qualitat són més variats en la cercamotors Els seguidors qualificats estan a les vostres plataformes de xarxes socials i un nombre important d'aquestes persones interactuen o participend'alguna manera.

La conversa pot ser en forma de retweeting del vostre contingut,escriure ressenyes a Google+ o fins i tot enviar-vos un tweet..Com a tal, assegureu-vos que la quantitat de seguidors augmenta constantment.

# 3: assegureu-vos que el vostre contingut es pugui compartir i cercar

Una plataforma social com Pinterest fa que la vostra informació pugui ser compartida i compartidacercable. La plataforma inspira compartir de forma significativa. Els usuaris publiquen les clavilles dels seus interessos als seus taulers i la divulgan a altresAficionats a Pinterest.

Per exemple, podeu fer que les vostres publicacions a Facebook es puguin cercar a la cercaels motors anant a la pestanya de configuració de privadesa de Facebook i permetre que altres motors de cerca es connectin a la seva línia de temps.

# 4: assegureu-vos que les vostres publicacions usen paraules clau

Les paraules clau són vitals per al vostre lloc, per a les campanyes publicitàries pagades i per al bloc i, per tant,no us hauria de sorprendre que les paraules clau siguin importants amb el vostre contingut social.

A Pinterest, la manera segura de classificar-se en una millor posició en els cercadorsés assegurar-se que les vostres tauletes o pins tinguin paraules clau. De la mateixa manera, fer recerca de vídeos de YouTube pot augmentar el trànsit al bloc,canal i lloc web si es ressalten al vostre perfil.

L'ús de paraules clau a les publicacions de Facebook també pot tenir un millor rànquing.

Les paraules clau garanteixen que el contingut es pot cercar i quan els usuaris busquenper a aquestes paraules, el vostre contingut serà el primer a aparèixer.

# 5: feu llistats locals

Assegureu-vos que la vostra empresa tingui una llista personalitzada a Google + que tingui el vostre comptedades i adreça pertinents. Això permetrà als vostres clients revisar la vostra organització directament a Google.

Conclusió

Usar llocs socials com a intervencions de màrqueting és molt recomanable, peròfins i tot es pot millorar encara més aprofitant-lo per millorar SEO.

Es pot assegurar que els llocs socials poden millorar les classificacions Source .

November 27, 2017