Back to Question Center
0

5 raons per les quals el SEO a llarg termini és millor que el SEO a curt termini provat per Semalt

1 answers:

L'optimització del motor de cerca o SEO és una estratègia que utilitzadiferents empreses per a la comercialització de l'Internet. Però no és fàcil per als clients veure la imatge més gran a l'hora d'aplicaruna eficaç estratègia de màrqueting a Internet tan bon punt la majoria vulgui veure resultats immediats i més trànsit als seus llocs.Això fa que els màrqueting digitals se centrin en el SEO a curt termini per obtenir rànquings ràpids a les pàgines de resultats dels motors de cerca (SERPS). Malgrat això,aquesta no és la manera d'establir una presència en línia sostenible per al vostre negoci. El SEO a curt termini funciona fins a cert punt quancentrar-se en el SEO a llarg termini us ajuda a construir una estratègia gratificant.

Michael Brown, Gerent d 'Èxit del Client de Semalt DigitalEls serveis donen cinc raons per les quals l'estratègia de SEO a llarg termini és un creixement empresarial més avantatjós.

Algorismes canviants del motor de cerca

Els canvis constants dels algorismes de motors de cercadesenvolupat per Google aplica plantejar debats calents en màrqueting digital. Google intenta proporcionar als usuaris una alta qualitat sense correu brossaels recursos web, però molts llocs web senten l'impacte negatiu d'aquests canvis experimentant classificacions de cerca més baixes i pèrdua d'Internetvisibilitat. Sense millores contínues en la pràctica SEO de l'empresa, és impossible mantenir-se al dia amb el ritme d'aquests canvis.Heu d'estar segurs de les actualitzacions futures assegurant-vos que el vostre lloc sigui motor de cerca digne..

El bon SEO depèn del contingut fresc

Els canvis en algorismes del motor de cerca situen l'altImportància de les actualitzacions periòdiques, que són el factor clau que l'ajuda a mantenir un bon SEO. De fet, el contingut fresc juga de vital importànciapaper en màrqueting digital, convertint-se en part de la vostra estratègia de SEO a llarg termini. La contribució de l'èxit del vostre màrqueting a InternetLes campanyes són difícils d'estimar.

Usuaris d'Internet mòbil

El camp d'Internet mòbil ha estat experimentant un increïbleel creixement en els darrers anys, avui més de la meitat del trànsit a Internet mundial prové de dispositius mòbils. El SEO mòbil és l'altreelements inseparables de les estratègies de SEO a llarg termini, que garanteixen que els usuaris d'Internet puguin accedir al contingut mitjançant dispositius mòbils. Realitzacióels llocs web que responguin a qualsevol mida de pantalla que l'usuari tingui, té sentit crear contingut que funcioni correctament amb dinàmiques de respostai dissenys.

Construcció d'enllaços

Construir un perfil de backlink és un tema central queL'anàlisi del algorisme de rànquing de Google. Tanmateix, l'anàlisi específica també està canviant. Per tant, el SEO a curt termini pot generar spam i no èticvincula els processos de construcció, que vol dir publicar els vostres enllaços a l'atzar. Mitjançant l'ús de la construcció d'enllaços a la vostra estratègia de SEO a llarg termini, evitareuGoogle penalitza i crea una estratègia d'alta qualitat per al futur .

Alt Competència

L'objectiu principal de SEO és posar el vostre lloc web i pàginesa les primeres posicions dels resultats de la cerca o, com a mínim, arribar-los a la primera pàgina, o millor encara, que es mostri als fragments de Google. WebEls venedors utilitzen diversos mètodes per assolir posicions principals en els resultats de la cerca, ja que aquí és on prové la major quantitat de trànsit. El millorLa manera d'arribar-hi és utilitzar una estratègia complexa de SEO a llarg termini Source .

November 27, 2017