Back to Question Center
0

Autoritat o rellevància: Semalt explica què triar

1 answers:

Per assolir els millors rànquings a Google, és important comprendre quins criteris s'aplica a Google per classificar la informació. L'algoritme per organitzar i classificar informació en línia és complicat d'entendre. Es tracta de milers de variables que determinen la posició en els resultats de la cerca. Malgrat això,Les variables d'optimització de motor de cerca (SEO) es poden entendre fàcilment aclarint dos factors: autoritat i rellevància.

Andrew Dyhan, el gerent d'èxit de clients de Semalt explica els pros i els contres de l'elecció de l'autoritat i la rellevància com els aspectes principals a centrar-se.

Recerca Rellevància

La rellevància determina si la pàgina és apropiada per a consulta especificada. Durant les etapes de desenvolupament inicials de SEO, la rellevància de la cerca es va limitar a les paraules clau que es van utilitzar a la consulta Aquestes paraules clau es van comparar amb les paraules clau que es mostren a la pàgina indexada. L'algorisme canvia, introduint Efectives estratègies de SEO, que poden analitzar la intenció del cercador. Els resultats generats són adequats perquè s'adapten a les necessitats i els interessos dels usuaris.

Les paraules clau segueixen sent un aspecte important de l'estratègia de SEO. No obstant això, la rellevància creix significativament en el procés de cerca. La rellevància també està relacionada de prop amb altres processos, per exemple,la identificació del nínxol de mercat, la selecció dels temes adequats per al màrqueting digital i, per descomptat, la recerca de paraules clau.

Autoritat de cerca

L'autoritat indica el nivell de valor i la confiança en una web pàgina demostra. L'autoritat té dues classificacions. La primera classificació és l'autoritat de domini que representa tot el conjunt lloc web. La segona classificació és l'autoritat de la pàgina que indica el nivell de reputació d'una pàgina determinada. Anteriorment, Googleva analitzar la puntuació de l'autoritat utilitzant l'escala de PageRank que té valors de 0 a 10. La puntuació de PageRank és actualment irrellevantja que Google ja no actualitza els valors..

L'autoritat del domini és l'estratègia d'avaluació preferida. L'autoritat de domini calcula el rendiment d'una empresa en els motors de cerca, en comparació amb el rendiment de la competidors. La puntuació de la cerca es calcula en funció de la quantitat de qualitat dels enllaços entrants. L'autoritat del domini és més eficaçque els criteris de PageRank perquè genera puntuacions de 0 a 100.

L'autoritat de visualitzacions de Google depèn de diversos factors. Googleproporciona més puntuacions d'autoritat si un lloc web funciona de manera efectiva tant en equips com en dispositius mòbils. Google millora l'autoritatd'un lloc si els seus vincles entrants tenen una gran quantitat i qualitat. El rendiment tècnic, l'atractiu i l'estructura del lloc són també crític en l'augment de l'autoritat.

Examen de la competència

En alguns casos de SEO, l'autoritat no és important. Un exemple és quan utilitzant una paraula clau de lloc que no utilitzen altres llocs. Tanmateix, una empresa ha de tenir un alt nivell d'autorització quan s'utilitzen paraules clau que són molt utilitzats pels competidors en els cercadors.

Autoritat sense importància

No és fàcil accedir a un lloc amb autoritat, però sense rellevància.Això és així perquè, com el lloc no se centra en un tema o camp determinat. La manca de paraules clau de nínxol fa que sigui un repte per alels usuaris localitzen el lloc en el procés de cerca de Google.

Valor de públic

Hi ha certs llocs web d'editors que tenen nivells alts reputació La reputació important millora el rànquing de cerca d'aquests llocs, per exemple, Forbes.com, TechCrunch iHuffingtonPost.com. Aquests llocs tenen una gran visibilitat, tot i que publiquen informació sobre diversos temes. Els editorshan desenvolupat una marca en línia efectiva que té una autoritat significativa. Una mica d'importància fa que aquests llocs de bona reputació rang a la part superior dels resultats de cerca de Google.

Conclusió

La rellevància i l'autoritat s'han d'utilitzar junts per assegurar-ne un campanya eficaç de SEO. Tanmateix, en les etapes inicials del procés de SEO, és important posar més èmfasi en la rellevància. Aixòés perquè l'autoritat es fa important si els usuaris del lloc poden col·locar el seu contingut al lloc Source .

November 27, 2017