Back to Question Center
0

Enllaç de construcció i qualitat de l'enllaç per l'expert Semalt Ivan Konovalov

1 answers:
Nota d'editors: Ivan Konovalov és el director d'èxit del client a Semalt. L'empresa té més de 10 000 clients reeixits i sempre avança amb les millors tecnologies de SEO.
Els motors de cerca fan un bon treball de classificació de llocs web més alts que tenen més valor per a la consulta de cerca d'un visitant.

Com els motors de cerca poden enviar tant 60% del trànsit lliure al vostre lloc, no hi ha cap motiu per no crear enllaços al vostre lloc i gaudir d'aquesta gran peça de lliure trànsit.

El tema de la construcció d'enllaços és enorme en si mateix, i ho aprendreu amb el temps i mentre continueu experimentant.

No obstant això, hi ha alguna informació que és fonamental per a vostè per aprendre a començar i evitar els esculls més freqüents.

Per què la creació d'enllaços és important

Si volgués obtenir alguna cosa com un refrigerador, què faria vostè en aquest escenari?

Probablement trobeu una botiga on podeu comprar el producte, ja sigui a través de comerciants fora de línia o en línia.

L'única possibilitat d'anar a una botiga i comprar una nevera sense preguntar-li a ningú per la seva recomanació és quan sap com prendre una decisió informada.

Triaràs una opció basada en la teva experiència, en les teves preferències o possiblement a través d'una recomanació d'un amic o familiar. No obstant això, si compres una nevera per primera vegada a la teva vida i vols prendre una decisió informada, què faria vostè? Probablement, buscarà alguna recomanació d'algú que tingui coneixement sobre la compra d'una nevera. Confiarà en el judici d'aquesta persona i seguir endavant amb la vostra compra, oi?
La World Wide Web és un lloc immillorable. Quan els motors de cerca han de respondre a la consulta d'un visitant, es veuen a la web per obtenir resultats coincidents. Com que hi ha molts llocs web que poden oferir la mateixa informació, és difícil que els motors de cerca classifiquin els millors llocs més alts en l'ordre dels resultats de la cerca. En aquest cas, els enllaços ajuden.
Imaginem que teniu un lloc web de viatges on proveu serveis de reserva d'entrades i allotjaments en diversos hotels del vostre país. Ara, si teniu enllaços entrants al vostre lloc d'algunes de les línies aèries o d'hotels més importants, beneficiaríeu enormement el vostre lloc web i us ajudarà a obtenir un rànquing superior a SERP (Pàgines de resultats del motor de cerca) en comparació amb altres llocs que són similars a el vostre Els enllaços són equivalents a la confiança..
Quan dos llocs són similars en el contingut, el que obté el rànquing superior és el lloc que més confiança ha generat amb els motors de cerca .

Quan crea enllaços a altres llocs web, compartiu l'experiència i confieu entre vosaltres sobre el vostre tema. Els cercadors estimen enllaçar.

Enllaços entrants i sortints

Els enllaços entrants són aquells enllaços que provenen d'altres llocs web, mentre que els enllaços de sortida es refereixen als que envien un visitant des del vostre lloc web a un altre lloc d'Internet.
Els enllaços entrants mostren la quantitat que confia en l'altre lloc web i els enllaços de sortida mostren la quantia de confiança que heu posat a l'altre lloc .

Qualitat de l'enllaç

La qualitat sempre és important per als éssers humans, i també és una cosa que els motors de cerca donen valor.

El seu objectiu és presentar els resultats més rellevants i importants a la consulta d'un usuari mentre es tallen les males herbes o els intermediaris del grup.

Això significa que s'asseguren que obtingueu els resultats correctes dels llocs correctes en tot moment.

Quina és la qualitat de l'enllaç?

Aquest és un factor important que ajuda als motors de cerca a determinar la qualitat i confiabilitat d'un lloc web.

Quan construïu enllaços al vostre lloc, és important que provinguin llocs de confiança i d'alta qualitat .

Com que hi ha llocs web sense fi sobre un tema determinat perquè el vostre lloc web enllacis i obtingui enllaços a canvi, i eventualment obtingueu un alt rang en les pàgines de resultats de cerca, és vital que aquests vincles siguin de llocs de primer nivell en un determinat categoria.

Els enllaços Semalt dels llocs d'alta qualitat són un signe que aquests llocs web confien en tu i aquests enllaços entrants diuen als motors de cerca que el vostre lloc web també podria tenir alguna cosa útil per a un consumidor que observi.

Aquest és el tipus de recomanació que es busca quan es compra una nevera, tal com s'ha comentat anteriorment.

Només val la pena recomanacions sobre un tema individual per part d'algú que sigui una autoritat sobre aquest tema en particular Source .

Com més enllaços entrants d'alta qualitat pugui aconseguir per arribar al vostre lloc, millor serà el vostre rànquing!

November 27, 2017