Back to Question Center
0

Expert Semalt d'Islamabad: Com bloquejar el Spam del referent de Google Analytics

1 answers:

L'spam de referència és un problema creixent per als administradors web i els venedors en aquests dies. Funciona amb el vostre compte de Google Analytics, distorsiona les visites genuïnes i extreu dades molt útils en gran mesura. Un nou augment de spam de referència ha malmès diversos comptes de Google Analytics i ha fet que els informes de trànsit siguin inútils per a diferents propietats.

Afortunadament, és possible bloquejar l'spam de referència en el vostre compte de Google Analytics. Baixeu-vos als consells de Sohail Sadiq, un expert líder de Semalt .

Què és un spam de referència

?

Un referent de correu brossa visita el vostre lloc web i deixa la mateixa pàgina en pocs segons, de manera que el percentatge de rebots és del 100%. Els spammers envien spam de referència a un gran nombre i utilitzen moltes tècniques per enviar trànsit de qualitat directament als seus propis llocs web. Dit d'una altra manera, podem dir que l'spam de referències pretén enviar trànsit de qualitat a llocs web de tercers i visites de baixa qualitat al vostre propi bloc o lloc web. La informació de referència es configura per diferents programes, programari i navegadors, i es pot falsificar i modificar fàcilment. Els spammers envien trànsit fals a les vostres pàgines web i creen una impressió que algú acaba de llegir el vostre contingut. Com a resultat, creen enllaços d'entrada a les seves pàgines.

Els informes de Google Analytics no són públicament accessibles, però els spammers coneixen els identificadors de seguiment i comencen a enviar-vos trànsit fals. A més de fer un seguiment d'ID, endevinen els codis privats i els detalls de WordPress de llocs web i blocs de tercers. Aquesta informació s'utilitza per enviar missatges falsos a una gran quantitat de llocs.

Bloqueja referència al correu brossa al vostre compte de Google Analytics

Aneu a la secció Adquisició >> Totes les seccions de trànsit >> al vostre compte de Google Analytics. Si veieu alguns enllaços o llocs web sospitosos aquí, les possibilitats són que el correu brossa hagi afectat el vostre lloc i necessiteu per bloquejar el correu brossa del remitent al més aviat possible. Depenent de la qualitat del trànsit, els referits també poden ser útils per al vostre lloc, però el percentatge de rebots ha de ser el més baix possible. Desafortunadament, aquest trànsit té un alt índex de rebots i arrossega el mètriques globals del lloc: bloquejar el correu brossa de referència és senzill, però requereix que tingueu cura d'algunes coses. És lamentable que no pugueu bloquejar el correu brossa històric, però podreu millorar les vostres mètriques en gran mesura.

Mètode # 1:

El primer mètode per bloquejar l'spam de referència és fer una llista de referències incorrectes i filtrar-les alhora. Fins i tot quan canvien les seves ubicacions i propietats amb el temps, podeu afegir-les constantment als nous referents per garantir la seguretat i la protecció del lloc. Si els heu bloquejat una vegada, també haureu de bloquejar-los en el futur, segons les IP que utilitzin per enviar-vos trànsit fals. Per això, aneu a la secció de Públic >> Tecnologia >> Xarxa del vostre compte de Google Analytics i creeu tants filtres com sigui possible.

Heu de tenir en compte que la major part del trànsit de correu brossa està sota el vostre nom de domini, el nom extern vàlid o el nom del proveïdor de serveis de SEO. De qualsevol manera, és perjudicial per al vostre lloc i s'haurà de desfer del més aviat possible. Alguns dels llocs que no us heu d'oblidar d'afegir als vostres filtres són SEOThing.co.uk, Googleweblight.com i Googleusercontent.com .

Mètode # 2:

Esborrar el correu brossa de referència dels informes existents és possible. Si comprova els informes existents, és possible que vegeu un correu brossa que s'hagi d'eliminar tan aviat com sigui possible. Aneu a la secció Segment del vostre compte de Google Analytics i feu clic a l'opció Segment nou. Aquí podeu comprovar si els vostres informes existents són lliures d'spam de referència o no. Si no ho són, podeu afegir el codi específic al fitxer .htaccess i treure tots els elements no desitjats Source .

November 29, 2017