Back to Question Center
0

Guia De Semalt: Com Seu Negócio Pot Ser Digital

1 answers:

Per a una majoria de les empreses, els avanços tecnològics de la nova era digital apresentam un potencial il·limitat. Les empreses de telefonia mòbil estan en línia a causa del potencial de tendències de l'optimització de motor de cerca (SEO). Com a resultat, és essencial per a una empresa abraçar a Internet com un nou canal de màrqueting, que pot fer que les empreses prosperin bem .

Per tornar el seu negoci digital bem succeït en línia, considere esses aspectes, descrits com a precisió per a l'equip Oliver King, o gerent de successió del client da Semalt .

1. Màquines intel·ligents

O trabalho da màquina està substituint els esforços humans ràpidament. En altres casos, hi ha un crescente ús d'equips intel·ligents. A Internet das Coisas (IoT), els analistes preveuen que, fins al 2020, més de 20,8 bilions de "màquines intel·ligents" usaran connexió a Internet. En acord amb una tecnologia més recent, els dispositius intel·ligents típics tenim capacitats com:

  • Automação com auto-condução de carros
  • Detecção (com sensors IoT com NFC)
  • Impressão em 3D per criar faixas físicament
  • Compartint les API que permeten nous ecosistemes en línia
  • Una interação do usuário, como reconhecimento de fala, impressões digitais e investigacions de refinação, pessoalmente

2. Computação Cognitiva

Una Intel·ligència Artificial (AI) és assumpte o funcionament d'una màquina intel·ligent. A través de la interrelació de diferents tecnologies, els informàtics cognitius podem raonar, interactuar, aprendre i comprendre el món humà..No hi ha moment, màquines intel·ligents com intel·ligència artificial complements o trabalho dels pessoas. Elles ajudam en aspectes com previsions, així com informacions sobre mudances valuoses. No hi ha dos negocis, els comptadors podem analitzar com tendències i donar una solució com a gran probabilitat de successió.

3. Mudança disruptiva

Una tecnologia és molt dinàmica, especialment quan es tracta de TI. Aquest avanç significa que heu de quedar-vos ràpid per abraçar els nous camins per al millor del vostre negoci. Com a noves tècniques podem incloure grans interrupcions, com la contractació de treballadors i l'ús d'alguns treballadors no són vàlids. Una interrupció podria implicar l'adopció de la seva equitació per a algures tècniques de formació en línia, com una construcció d'habilitats. Aquest tipus d'interrupció no es reprèn de manera sorprenent per la major part dels treballadors. A mesura que alguns es resisteixen, és convenient de convèncer-los sobre la importància de l'abordatge i el benefici a llarg termini de l'empresa.

4. Tecnologies digitals

Inclou els factors més importants, bem com una era de dades i anàlisi. Les noves empreses estan començant a produir-se en inumerables possibilitats que una Internet i els equips. Per exemple, no hi ha dos equips, els llocs web estan personalitzant la seva experiència a través del refinament de contingut per als seus lectors. Els motors de cerca com el Google tenen la capacitat de preveure un element de recerca que està buscant. Per a altres casos, una publicitat dirigida va assumir un Internet traçant un millor concepte de l'anàlisi de mercat.

Conclusão

Com a empreses podem entrar en línia per cercar aquest constant de nous clients. A través de SEO, els usuaris creen una forta presència en la marca, a més de reservar un lloc saludable als SERP per a un determinat conjunt de palavras-chave. Aquesta situació és la coração del màrqueting online. Tot el negoci està intentant arribar a ser un èxit. Els nostres treballadors poden impulsar el seu negoci per a la incorporació d'una plataforma digital sobre alguns dels aspectes crucials que una empresa té Source .

November 29, 2017