Back to Question Center
0

Què és el Spinning de l'article? - Khachaturyan Nataliya, Expert Semalt, explica com optimitzar el contingut per a propòsits de SEO

1 answers:

Spinning de l'article és el procés de reescriptura d'articles per crear còpies originals i evitar problemes duplicats de contingut que poden provocar sancions de Google, Bing i Yahoo. La idea és escriure un article i crear les seves còpies úniques centenars o milers de vegades. Les diferents versions del mateix article o contingut web s'anomenen articles de fitxes. A més, un escriptor que reescriu un article és responsable d'incloure enllaços a la pàgina web original dins del text. Tots aquests enllaços informen a Google que aquest lloc web específic és famós i impulsarà el motor de cerca per millorar el seu rànquing.

Vostè pot crear fàcilment articles de filats, però la seva qualitat no està a la altura de la marca. Com vostès saben, es necessita molt de temps per crear contingut original, però això definitivament l'ajudarà a millorar el rànquing del vostre lloc web. De fet, el contingut de filats també és la versió SEO de barret negre d'un article. Khachaturyan Nataliya, Semalt Content Strategist, diu que el problema és que no hi ha manera pràctica d'evitar la gir dels articles.

Per què els articles de spinning són dolents per al vostre lloc web

És segur mencionar que el màrqueting de l'article és la manera més famosa i fiable de comercialitzar els vostres productes, idees i serveis a Internet. Cada dia hi ha tones d'articles, i molts programes de filatura i programari no poden ajudar a crear diverses còpies del mateix contingut..Molt sovint, els articles són fets amb finalitats de comercialització i per crear milers de enllaços d'entrada a un lloc web .

Google adora contingut fresc

Els cercadors estimen contingut fresc i rellevant. Els blocs i els llocs web que publiquen regularment articles originals estan classificats més alts en els resultats del motor de cerca que els llocs i blocs que no presten atenció a publicar articles originals.

Totes les eines de generació d'articles i programari creen versions no llegibles

Mai no pot dependre d'una eina de generació d'articles o programari, ja que tots generen articles de baixa qualitat i il·legibles. Si utilitzeu un programari de filatura, heu d'assegurar-vos que el contingut sigui llegible i que estigui totalment optimitzat per a finalitats de SEO. Malauradament, les eines de generació d'articles no són fiables i us proporcionen còpies de contingut que són difícils de llegir.

Les paraules i frases són diferents, i les idees i conceptes són iguals

Amb una eina de generació d'articles, només podeu crear diverses còpies del mateix contingut, però la qualitat no està a la marca. Les paraules i frases seran diferents, però la idea principal i el concepte són sempre iguals. Això vol dir que el programari de generació d'articles generarà versions de baixa qualitat i no podrà confiar en un programa d'aquest tipus, ja que mai no us ajudarà a millorar el rànquing del vostre lloc.

L'articulació de l'article no és ètic

Els administradors web i els bloggers creuen que la giració d'articles és poc ètic i no hauria de ser part de les nostres vides. Si s'adona de la importància d'un contingut únic i genuí, mai no voleu girar l'article. Les còpies repetitives del mateix contingut poden causar problemes per al vostre lloc i altres administradors web, i aquesta és la raó per la qual aquesta pràctica es considera poc ètica i immoral Source .

November 29, 2017