Back to Question Center
0

Semalt descriu els errors comuns en SEO i el màrqueting en línia

1 answers:

El màrqueting de contingut és una estructura de màrqueting en línia essencial que té s'estenen en els últims anys. Qualsevol empresa que segueixi un lloc web o un enfocament en línia usi el màrqueting en línia com un dels seusestratègies més efectives. Moltes organitzacions que han integrat SEO i màrqueting en línia s'han beneficiat enormement de les seves capacitats.El màrqueting a Internet pot esdevenir una mina d'or si s'ha elaborat de manera adequada. No obstant això, no hi ha un mètode o una guia directes per aprofitar al màximfora. Com a resultat, el deure dels professionals de SEO i els venedors d'Internet és determinar quines tàctiques funcionen i quines són no realitzant .

El gerent d'èxit del client de Semalt ,Artem Abgarian descriu cinc errors comuns que les empreses fan quan intenten integrar SEO i màrqueting en línia.

1. No tenir enllaços de retorn de qualitat

És imprescindible incloure una campanya de construcció d'enllaços estratègics. Googledóna enllaços entrants la màxima prioritat. Els enllaços d'entrada també proporcionen un trànsit de qualitat d'altres llocs web que es converteixen lentament especialment en els llocsque participen en altres estratègies d'obtenció d'ingressos. Per exemple, els enllaços d'entrada funcionen com a vies del vostre lloc. Com a resultat, un venedor de contingut ha de centrar-se en la construcció d'enllaços ja que l'algorisme del motor de cerca depèn d'ells per al rànquing.

2. No tenir una estratègia de contingut in situ

Els motors de cerca classificaran un lloc web segons la qualitat de la contingut Molts venedors cauen en nombroses eines d'automatització de llocs web que, de vegades, acaben malament. Per exemple, les tàctiques com la filatura dels articles i l'emplenament de paraules clau solen deixar que els llocs web es desconnectin de Google. La qualitat del contingut, els articles i també els senyals socialssón algunes de les maneres en què Google arriba a una pàgina. És bo utilitzar una gramàtica, subtítols i un gran contingut adequats que inclouran un tema adequadament..

3. No donar prou temps

Els rànquings orgànics de cerca són molt volàtils i poden acabar fàcilment baixant la posició del vostre lloc web. El SEO eficaç és un procés a llarg termini, no una cosa única. Moltes persones que han tingut èxit en la la comercialització de continguts en línia ha depès dels objectius i estratègies a llarg termini que el curt termini.

4. No permetre pressupost suficient per a la campanya

El SEO hauria d'exigir una assignació pressupostària decent per als diferents aspectesd'això al treball. En molts casos, els comerciants de contingut han caigut en les eines d'automatització de SEO que, en la majoria dels casos, acaben sense proporcionar-ne el rendimentpromesa. S'hauria d'utilitzar prou diners per a la recerca de paraules clau adequada, l'allotjament, la contractació d'escriptors autònoms i comercialitzadors de contingut. Un bon lloc webserà important en la construcció de la imatge de marca a través de la publicació de convidats, una bona vinculació entrant i el màrqueting de social media.

5. No es distribueix la càrrega de treball

Quan fa el màrqueting en línia, hi ha moltes tasques que necessàriamentrequereixen un alt nivell d'habilitat i treball dur. En conseqüència, fer totes aquestes tasques no només reduirà la qualitat del treballperò també minimitzar l'eficàcia de les tàctiques de SEO. Per obtenir el millor procés de SEO, un equip altament experimentatEls professionals han de treballar en harmonia. Per exemple, es pot contractar un escriptor independent de llocs web com Dotwriter per crear contingutel teu bloc. En una altra dimensió, es pot contractar als comercialitzadors de les xarxes socials

SEO és un procés complicat i pot requerir un alt nivell de devoció per anar. Com s'ha vist anteriorment, s'han utilitzat diversos factors per fer que l'èxit de SEO sigui satisfactori. No obstant això, la mala pràctica i les tècniques donen lloc a la errors importants, que els comerciants de contingut fan especialment en descomptar l'entrada de SEO. De vegades, més enllà de les eines bàsiques de SEO, els comerciants de contingut han de contractar Consultors de SEO o experts per obtenir orientació sobre el moviment adequat per fer en qualsevol tasca de SEO. No tots aquests errors són fatals, sinó qualsevolfer SEO per als seus llocs web ha de quedar clar Source .

November 27, 2017