Back to Question Center
0

Semalt Especialista: Com canviar per a un nou domini sense perdre de classificació

1 answers:

Podeu estar disposat a canviar el domini al veure que existeix més disponible per als usuaris. O, potser, ha acabat de canviar el nom de l'empresa i cal canviar el nom del domini per a un altre. Felizmente, és possible transferir un lloc per a un nou nom de domini sense prejudicar el rànquing de recerca .

Ryan Johnson, o especialista dóna Semalt Serveis Digitals, compartilha as dicas sobre com mudar el nom de domini sense prejudicar la seva classificació.

1. Fazer backup de tot

Alternar per a un nou domini a la vegada pot representar problemes significatius, i es pot forçar un revertit per a l'antic. És important garantir que tengiu fitxers de còpia de seguretat en funcionament. De qualsevol forma, ells tindran la certesa de que cap perdre serà crucial per a vosaltres.

2. Limpe seu nou domini

Verificar el vostre nou nom de domini garanteix que el nou domini no contindrà problemes resolts. Les Eines per a administradors web de Google ofereixen nous dominis. A página Ações manuais permet verificar els errors. Es necessita un manual necessari, feu-ho com necessiteu canvis i envieu una sol·licitud de reconsideració. Aprovació, es pot avançar amb el següent pas.

3. Conteúdo en moviment

Especialistes en SEO recomanen transferir el contingut per al nou nom de domini per parts per avaluar l'impacte que tindrà en els rànquings de cerca. És demorat, més protegit del lloc de perill en el vostre rànquing de cerca. Um redirecionament 301 encaminha o Google per a la localització del nou contingut. Un manual de deslocalización requereix col·locar un sistema de gestió de continguts sense lloc.

4..Redireccionar permanentment com a pàgines antigues

Configurant 301 redireccions per al fitxer .htaccess per garantir que els visitants del lloc web de Google troben el nou domini. Eleva les classificacions de pesquisa i protegir els propietaris de penalitats de contingut duplicat. Per evitar-ho, creeu 404 pàgines per a contingut com equivalència amb el nou domini. Per tant, les URL de mapes antigues per a les noves abans de redirigir per augmentar la rellevància del contingut.

5. Informar o Google de moviment

Els redireccionaments informen els mecanismes de recerca sobre mudanzas de domini. També és una bona idea enviar una notificació de mudança oficial. Es requereix afegir i verificar el nou domini a les eines de Google per a administradors web. Cal garantir que tots els 301 estiguin en vigor abans que l'oli de Google per sol·licitar l'alteració o l'anul·lació.

6. Criar um Sitemap

Els mapes del lloc HTML milloren l'experiència del usuari, en lloc dels llocs web XML, per favor, els motors de cerca. O Google recomana usar URL anteriors i atualizados. Una majoria de les pàgines indexades pertanyen als URL antics. A continuació, com a empreses devem oferir temps al lloc abans d'indexar com a mudances per als nous URL. Una criação manual de XML és difícil, més XML-Sitemaps i sitemaps Google-XML ajuda a automatitzar o processar.

7. Verifica i actualitza enllaços interns i d'entrada

Els redireccionaments 301 orienten els enllaços interns per al nou domini. Els enllaços interns no porten cap lloc on el domini antic data, o que significa que precisament s'han substituït abans que es produeixi. D'altra banda, els llocs que vinculen el domini antic haurien de atualizar els seus vincles per als nous, garantint l'assim una autoritat de liga indefinida.

8. Anàlisi de Monitor

Una menció al processo de set etapes garanteix que el domini no perca permanentment el seu trànsit de recerca. No obstant això, l'acompanyament de les anàlisis de llocs web de Google Consola Webmaster és obligatori als mesos següents .

9 Source . Altres suggeriments

  • Informa els assinants, seguidors i visitants enviant un correu electrònic sobre un trasllat anticipat
  • Executa els redireccionaments de pàgina per pàgina en temps de redundància
  • Dê tempo ao domini per recuperar els seus nivells de moviment
  • Amplia la teva campanya de relacions públiques per informar al públic més ampli
November 29, 2017