Back to Question Center
0

Semalt Expert: el que fa SEO fa que les persones facin el lloc web de comerç electrònic

1 answers:

E-commerce SEO pot ser una mina d'or especialment per a aquells que saben fer-hodret. Hi ha moltes persones que afirmen que t'ensenyen SEO, però sovint acaba amb informació enganyosa.

L'expert de Semalt Serveis digitals Jason Adler explica conceptes erronis molt comuns que enganyen a les persones que executen SEO per al comerç electrònic .

1. SEO pot arreglar tot.

De fet, SEO té un impacte en les vendes, però hi ha altres canals de comercialitzaciótambé un paper important. Al conduir les vendes per acompanyar, cal tenir en compte molts factors, no només en la classificació d'un lloc web. SEOmillora les vendes, però el lliurament del producte també ha de ser competitiu. Altres factors de la competència poden incloure l'oferta de productes,marxandatge, usabilitat, preus i molt més. Centrar-se exclusivament en SEO tècnic pot fàcilment enganyar-vos.

2. Les pàgines de categoria no importen

Les pàgines de categories són les plataformes per afegir més paraules clau. Utilitzant una einacom Semalt Website Analyzer, podeu trobar paraules clau de cua llarga, que podeu incloure a les vostres categories. Sempre és recomanableoptimitzeu el títol meta, l'etiqueta H1, la descripció meta, l'URL i el contingut del vostre cos (si n'hi ha) per indexar-los per WebCrawlercategories.

3. La duplicació de contingut de llocs web externs no funciona

Obtenir contingut reproguntat al vostre lloc pot ser una bona decisió..Malgrat això,també ha de ser bo per obtenir enllaços d'entrada. Per exemple, Amazon té un gran benefici de tornar a utilitzar la descripció dels llocsper aconseguir els millors classificats. Tenen una forta estratègia de backlinking .

4. Predicció de la intenció del cercador per a tots "

Mai caigui al blogger que utilitza les pàgines de categoria com a esquervisitants. La gent navega per Internet principalment per dos motius. El primer és investigar. Un podria estar tractant d'aprendre el mercat orecopilar certa informació sobre alguna cosa. Aquesta persona només necessita informació i no conduirà les vostres vendes en aquest particularinstància. La segona raó està relacionada amb fer una compra. Algú podria estar llest per comprar un producte. Aquest tipus de visitants ho han de ferEs dirigeix ​​a pàgines de productes i categories que són òptimes per a la venda. La tècnica de llautó i canvi pot provocar la falta d'un comprador disposata causa d'adreces fallides.

5. Les opinions no usen SEO

Les revisions són una manera de classificar més alt en els motors de cerca. A més,les revisions augmenten la credibilitat i la confiança dels clients al vostre lloc web. Molts compradors tendeixen a llegir ressenyes abans de realitzar una compra. Abona estratègia de revisions, indexada per Google, segurament complirà els vostres esforços de SEO. Les revisions també augmenten el temps de compromís d'unusuari al vostre lloc web. Amazon és bo per obtenir ressenyes de producte, que els fa obtenir moltes vendes.

El comerç electrònic és un camp tècnic que ha estat inundat per moltsconceptes erronis. Les persones solen confiar únicament en aspectes de màrqueting a Internet com ara SEO, però no aconsegueixen apreciar altres màrqueting digitaltècniques que funcionen. Seguint els consells indicats anteriorment, podeu fer una distinció entre un fet a seguir o una idea erròniaignorar. Després de tot, l'objectiu general d'una campanya de màrqueting a Internet sol ser un augment de clients potencials i, finalment, conversions Source .

November 27, 2017