Back to Question Center
0

Semalt Expert explica per què hauria d'utilitzar el màrqueting de vídeo

1 answers:

Durant l'última dècada, el paisatge digital ha sofert moltes cosescanvis significatius. La gent està eliminant progressivament l'ús d'ordinadors de sobretaula i ordinadors portàtils per buscar contingut en línia. En el seu lloc, ara optenper als seus telèfons mòbils i tauletes.

Afortunadament, és fàcil mantenir-se al dia amb el canviant paisatge.Una bona manera de fer-ho és a través del màrqueting de video, una forma de continguts avantguardista. En aquest món ràpid, el màrqueting de video és undels tipus de contingut en línia que proporciona als usuaris el valor, la rellevància i la flexibilitat que necessiten.

Com a forma de màrqueting més demandada, video màrquetingDestaca com una cosa que haureu de provar com a comercialitzador si encara no l'utilitzeu.

Ryan Johnson, el gerent de vendes sènior de Semalt Serveis Digitals, comparteix els motius per assumir el màrqueting de vídeo tal com s'exposa a continuació.

1. Promou la retirada de marca

.

Els vídeos solen ser molt visuals i auditius. Com a resultat, és més fàcilperquè els usuaris recordin contingut de vídeo en comparació amb contingut basat en text. Quan un client recorda el vostre contingut, també recordaràla teva marca, donant lloc a més vendes per a tu. Els clients també poden compartir vídeos que gaudeixen, que augmentaran el vostre abast en línia.

2..Augmenta el SEO del vostre lloc.

L'experiència de màrqueting de Semalt mostra que la qualitat i la rellevànciael contingut de vídeo pot millorar significativament el SEO del vostre lloc dirigint els usuaris a la vostra pàgina. A més, també pot millorar la tevapercentatges de conversió millorant així les vostres taxes de clics a tot el tauler.

3. Realitza ben en tots els dispositius.

Avui en dia, el motor del màrqueting digital és sensibledisseny Si el contingut d'una empresa no funciona bé en un determinat navegador o dispositiu, el negoci que l'executa perdrà moltsel trànsit i, en conseqüència, pateixen taxes de clics a la baixa. Afortunadament, el contingut del màrqueting de video està totalment adaptat al consumindependentment del dispositiu que utilitzeu.

4. Reforça el missatge de marca.

Mitjançant l'ús de màrqueting de vídeo en línia, teniu moltes possibilitats de millorarel missatge va impulsar la vostra marca i impulsar la vostra empresa. És una eina ideal per permetre que els vostres clients sàpiguen qui sou simplecaracterístiques com ara la marca i el disseny i funcions més complexes, com ara contingut i veu.

5. El contingut del vídeo pot anar fàcilment viral.

La majoria de les persones que consumeixen vídeos mòbils solen compartir-les amb altresgent. Aquesta quota és molt superior a la de les tarifes de participació que ofereixen els altres tipus de contingut que hi ha. A més, la majoria de la gentpreferiria participar en una publicació de vídeo en comparació amb una publicació basada en text. Per això, el contingut de vídeo és una eina molt potent per aqualsevol marca amb la intenció d'ampliar el seu abast en línia.

Mitjançant la creació de contingut de vídeo que és informació densa i accessiblei fàcil d'interactuar, una marca pot desenvolupar un gran seguiment i millorar la recuperació del client. També té la capacitat d'impacteel vostre públic a nivell personal i promoure les vendes impulsades per l'emoció. Els clients volen sentir-se bé amb les eleccions que ellsfer i màrqueting de vídeo, si es fa bé, és una de les millors maneres de crear aquest sentiment Source .

November 27, 2017