Back to Question Center
0

Semalt Expert ofereix valuosos consells SEO sobre com millorar el rendiment del vostre lloc web

1 answers:

De fet, hi ha molts aspectes importants que cal tenir en compte quan us trobeuestan creant un lloc web. Des de l'estructuració de pàgines fins a l'ús de connectors específics, tot té importància pel que fa al reconeixement del vostre llocInternet. A més, és molt important per a la satisfacció dels vostres clients / lectors. Tot això es pot fer de la manera correcta amb elAjuda de les regles d'optimització de motors de cerca (SEO) per configurar llocs web. En trobar els requisits de cerca, el vostre lloc web obté un rànquing més alten els resultats de la cerca.

La dificultat, que la majoria de les empreses afronta, és que els cercadorsmillora i canvia constantment els seus algoritmes, de manera que requereix el treball de l'especialista, que està al corrent de les últimes notícies a lacamp de SEO. Artem Abgarian, el gerent d'èxit de clients de Semalt Digital Services explica què podeu fer per millorar el rendiment del vostre lloc web.

Optimitzar les imatges del lloc web

Sabíeu que totes les imatges del vostre lloc web es poden optimitzar? Sí,el títol que dóna la imatge i la mida de la imatge, pot reflectir la bona pràctica de SEO. Podeu personalitzar les vostres imatges i fer-les cercaramigable per l'equip etiquetatge de totes les imatges. Quan els motors de cerca anul·lin la web, les imatges del vostre lloc web seran incloses en el formatresultats. Reduir la mida de les vostres imatges ajuda a accelerar la velocitat de càrrega web, que pot millorar el vostre lloc web. Doneu la imatge atítol centrat en paraules clau que ajudarà els clients a trobar exactament el que busquen.

Eliminar blocs de contingut

Alguna vegada has fet clic en un lloc web, només per saber que necessiteupagar per accedir al lloc? Bé, la majoria de les persones surten d'aquests llocs i mai tornen. No vol que el vostre lloc web sigui el que deixin les personesfins i tot abans de veure què està oferint! Si teniu intenció de bloquejar una part del vostre lloc, potser per als vostres membres subscrits,tanca només aquesta part. Deixa la pàgina de destinació gratuïta. Elimineu tots els formularis innecessaris i els detectors d'anuncis, així com les finestres emergents..

Actualitza el teu contingut

Els motors de cerca necessiten llocs web per actualitzar el seu contingut amb regularitat perquè aixòpoden oferir als usuaris informació confiable i puntual. Com a tal, els llocs web que fan un esforç per actualitzar el seu contingut de forma periòdica,són prioritzats pels algorismes. Tenir un bloc és una manera segura d'assegurar-vos que el lloc web no s'exclou de la consideracióclassificació superior .

Trieu títols d'URL correctes

Faciliteu el vostre motor de cerca d'URL incloent els serveis que oferiua l'URL o triant un bon nom per a l'URL. Incloure la ubicació o l'àrea geogràfica de l'URL també pot ajudar els motors de cercaper vincular els vostres clients al vostre lloc web .

Procés d'optimització mòbil

En un món cada vegada més mòbil, Google té un especialalgorisme per a llocs web amigables per a mòbils. Per aquest motiu, el vostre lloc web ha d'estar optimitzat per a telèfons mòbils o corre el risc de ser penalitzat. El vostreel dissenyador web ha de poder seleccionar un disseny web sensible adequat per a telèfons mòbils. No oblideu incloure també una secció Preguntes més freqüentsper a aquells que prefereixen cerques basades en veu.

Fixeu la velocitat de càrrega

Quan tot està dit i fet, no us oblideu de treballar a la càrrega del vostre lloc webvelocitat Els abastos de l'atenció de la gent no són tan llargs, de manera que si el vostre lloc web us porta per sempre, és probable que estigueu perdent molt mésclients del que penses. Pot ser la raó per la qual el vostre lloc web no es converteixi tan bé com sigui possible. Penseu en la possibilitat de mirar totque potencialment podria frenar el vostre lloc, des dels complements fins als botons d'ús compartit de xarxes socials, i fins i tot la mida de les imatgesla vostra pàgina.

Encara que el disseny i el disseny de la pàgina són importants, no oblideu que SEO és elel factor més important que influeix en el rendiment del vostre lloc web. Basant - se en l 'experiència de Semalt clients, ignorant SEO al vostre comptela pràctica del treball podria fer que els esforços de màrqueting de la vostra empresa siguin ineficaços Source .

November 27, 2017