Back to Question Center
0

Semalt Expert: quins errors de SEO hauria d'evitar

1 answers:

Encara que la majoria de les persones ja han oblidat les seves resolucions d'Any Nou,oblidar les seves resolucions de SEO pot tenir conseqüències terribles. Encara hi ha el nombre d'errors crucials que afecten el vostre rendiment SEOnegativament. La bona notícia és que no és massa tard per redirigir els vostres esforços i aprofitar les millors tècniques de SEO .

El gerent líder de l'èxit del client de Semalt ,Frank Abagnale assenyala els 10 errors de SEO que cal evitar per mantenir la classificació alta.

1. Pensant que un contingut excel·lent és la substitució per SEO

El màrqueting de contingut és crític i funciona de manera efectiva al costat de SEO per millorarles teves classificacions. No obstant això, alguns propietaris de negocis creuen que poden reemplaçar SEO amb un gran contingut que és una gran fal·làcia. Encara que hi hagimolts exemples excel·lents d'excel·lents continguts que es troben alts sense cap intent d'optimització, aquesta sol ser l'excepció, però no la regla.

2. Pensar un gran contingut obtindrà enllaços sense la creació d'enllaços

Sempre hi ha la possibilitat que un bon contingut obtingui enllaços sensequalsevol intent de construcció d'enllaços. Tanmateix, en la majoria de les circumstàncies, no crear vincles resultarà en el 90 per cent del contingut assegutforlornly al vostre lloc. Segons l'Enquesta de construcció de l'estat de Link 2016, les estratègies efectives de construcció de vincle inclouen PR digitals, convidatsbloguejant i creant excel·lents continguts que poden atraure enllaços .

3. Blogging de convidats al lloc incorrecte

La publicació dels convidats és un mètode eficaç de construcció d'enllaços, que augmentacondueix i obté l'exposició. L'únic problema és que publicar en un lloc equivocat pot danyar la reputació del vostre lloc i afectar el vostreclassificació. Per evitar aquests problemes, sempre fa la deguda diligència per assegurar-vos que el lloc que vulgueu publicar a l'hoste sigui respectable, coincideixiamb el vostre lloc i publicar continguts únics i d'alta qualitat.

4. No es pot promocionar el contingut

La gent només sabrà sobre el vostre contingut si promocioneu i distribueixiho. Sense una promoció intencional, el vostre contingut només recopilarà un grapat d'accions o enllaços al vostre lloc. Segons un estudi realitzatper BuzzSumo i Moz, el 50 per cent de tot el contingut en línia que va fer la mostra tenia menys de 2 per cent de les meves dades o accions de Facebook, mentre que el 75 per cent no teniaEnllaços externs. L'explicació més probable per a aquest desagradable rendiment és un fracàs en la distribució intencionada..

5. Tàctiques de Spammy SEO

Encara que la majoria de les empreses saben prou com per evitar participar en aquest SEO antictàctica, algunes empreses encara ho fan utilitzant tècniques diferents. Alguns exemples comuns de tècniques de construcció d'espases de construcció inclouen el pagamentper obtenir un enllaç de text o un anunci de bàner en un altre lloc sense un enllaç que no sigui el següent i sol·licitar una revisió del producte amb un enllaç al vostre lloc web.

6. Creació de contingut breu

La major part del temps, les publicacions més llargues es classifiquen més altament i donen un millorl'experiència de l'usuari en comparació amb les publicacions més curtes, però, no és anormal que els continguts curts siguin molt alts. Segons serpIQ, les pàgines a la part superiorles posicions tendeixen a tenir un contingut més llarg en comparació amb les pàgines que es classifiquen menys que tenen pàgines més curtes. Aquí la regla general és més llargmillor.

7. Absència d'enllaços interns

La vinculació del vostre contingut a altres publicacions i pàgines del vostre lloc és millorexperiència de l'usuari i també és bo per a SEO. Aquesta pràctica ajuda a distribuir enllaços per igual a tot el lloc i millora les mètriques que inclouenvisualitzacions de pàgines i temps en el lloc. Les tècniques efectives de construcció d'enllaços interns inclouen l'ús de text d'àncora natural en comptes de només utilitzar paraules clauclassificar, enllaçar amb contingut rellevant i enllaçar a pàgines profundes.

8. Centrant-se en els mitjans de comunicació social en comparació amb els enllaços

Mentre que els mitjans socials són una eina de màrqueting de contingut altament eficaç,no és un substitut per crear enllaços autoritzats. Els mitjans de comunicació social no són necessàriament dolents per a SEO, però no té gaire pesAlgorisme de Google.

9. Recerca i ús de paraules clau ineficaços

Actualment, la recerca de paraules clau no es tracta únicament d'identificar popularfrases i paraules clau de baixa competència. També heu d'utilitzar estratègicamente aquestes paraules clau a través del vostre contingut. A més, heu d'utilitzartermes relacionats i variacions de la paraula clau per ajudar el vostre lloc a un rang més alt. Per a l'efectivitat, la recerca de paraules clau s'ha d'utilitzar com a escoltai una eina de classificació per ajudar-vos a desenvolupar contingut, a satisfer la demanda del consumidor i a augmentar el vostre potencial de classificació.

10. Enllaços trencats

Els enllaços trencats no només molesten als usuaris que visitin el vostre lloc, sinó que ellstambé tenen un impacte negatiu en el vostre SEO. Les causes més freqüents d'enllaços trencats inclouen un canvi en l'estructura de l'URL, contingut mogut o eliminat iincorrecta reorienta. Per ajudar-vos a eliminar els enllaços trencats i tractar-los amb eficàcia, considereu utilitzar el Comprovador d'enllaç trencat de Screaming Frog Source .

November 27, 2017