Back to Question Center
0

Semalt Expert sobre la infecció, spyware i malware Guia de seguretat

1 answers:

Malware (un terme per al programa malevolent) és una aplicació destinada a penetrar o danyar una PC en absència del vostre consentiment. El programari maliciós incorpora cucs, infeccions de PC, sementals de Troia, spyware, scareware i només és la punta de l'iceberg. Pot estar disponible en llocs i missatges o bé en documents descarregables.

Un enfocament ideal per abstenir-se de contaminar és administrar un programa digne d'hostilitat contra la protecció de les infeccions, fer sortides intermitents per a programes espia, abstenir-se d'activar connexions o llocs web sospitosos. Sigui com sigui possible, els artistes de còmics són complicats: ara i aleshores, el programari maliciós està enganyatament emmascarat com un correu electrònic d'un company o d'un lloc útil. De fet, fins i tot els usuaris més curosos de la web probablement obtindran virus, tard o d'hora.

Si no ho feu, hi ha molts programes gratuïts d'intervenció gratuïts que us permetran evacuar-lo. Igor Gamanenko, el Gerent d'Èxit del Client de Semalt , enumera uns pocs a sota.

Scareware:

Estàs navegant i apareix tota una pantalla abrupta d'aspecte genuí i et adverteix que hi ha un problema a la teva PC, per exemple: "El teu PC pot estar contaminat amb aplicacions de programari espia perjudicials". Es requereix una expulsió ràpida. Per examinar, feu clic a "Sí". No saps si és genuí o no, de quina manera t'adoptaràs? Tingueu cura, això pot ser un escarpat.

Spyware:

Controla les pantalles i recopila dades sobre tu, el teu PC i les vostres pròpies probabilitats sense el vostre consentiment, en la seva major part, per promocionar propòsits. També pot acumular dades del manuscrit de la vostra adreça i fins i tot de les vostres paraules clau.

Infecció:

Aplicacions malicioses que es poden reproduir i contenir diferents PCs.

PROGRAMA GRATUÏT DE ANTIVIRUS

Els programes d'acompanyament s'executen constantment fora de visió, protegint la PC de la contaminació .

Avast

Un programa antivirus sense costos que va estar dominat per un programari espia, hostil al rootkit i una solvència sòlida que comporta.

AVG GRATIS

Contra l'aplicació d'infecció de Grisoft que, naturalment, protegeix les PC de les infeccions oferint informació pràctica sobre la base de dades d'infecció i seguretat.

Microsoft Security Essentials

Proporciona seguretat permanent a l'ordinador que protegeix contra infeccions, programes espia i diferents aplicacions malèvoles.

Sandboxie

Realitzeu un segment segur al vostre ordinador per obtenir informació més segura sobre aquesta aplicació gratuïta. Aquest és un instrument extraordinari per als clients més desenvolupats.

Versàtil Seguretat

Per començar, assegureu-vos d'introduir el programa més recent que actualitza el vostre marc de treball. Amb freqüència incorporen actualitzacions de seguretat i assegurança per ajudar a assegurar el vostre gadget. Està oficialment contaminat? Arreglar-ho.

SPYWARE GRATUÏT / Aparells d'eradicació

L'aplicació que l'acompanya examina el vostre marc de malware, destruint qualsevol contaminació que pugui descobrir.

SUPERAntiSpyware

Un eradicador de malware lliure de costos que també fa un tir en rootkits, cucs, spyware, paràsits i adware.

Malwarebytes

Un programari excepcionalment respectable i reeixit que reconeix i expulsa programari escaritari i malware del vostre PC Source .

November 28, 2017