Back to Question Center
0

Semalt explica els beneficis principals de la subcontractació per a petites empreses

1 answers:

Una petita empresa pot necessitar subcontractar tasques o algunes parts del negocioperacions a un proveïdor de serveis empresarials externs. Si decideix delegarAlgunes responsabilitats a una festa en un país estranger, a la qual es fa referènciacom a externalització a alta mar. Avui, en un intent de reduir els costos d'operacions empresarials, moltsles petites empreses prefereixen l'externalització com una alternativa a l'ocupació en el lloc.Michael Brown, gerent d'èxit al client de Semalt serveis digitals, explicaprincipals beneficis de la subcontractació per a petites empreses.

  • Mou de costos fixos a variables. Per exemple, teniu un comptador in situ.Necessitarà un escriptori, ordinador, assegurança mèdica, te i un sou mensual,i tot i ser una posada en marxa, pot ser que no hi hagi gaire treball per a tot el personal al principi.L'externalització soluciona aquest dilema per a vostè. Quan externalitza la comptabilitat empresarialles responsabilitats, pagueu la tarifa per la feina realitzada a temps complet, no haureu de proporcionar-lesrecursos i, de fet, obtens un treball molt millor ja que només pagues per un treball queestà perfectament fet. Fins i tot si les tasques que externalitza són recurrents, podeu fer-hoSiempre contracta una persona diferent la propera vegada.
  • Obteniu més temps per al negoci de les coses. Empresarispotser sincerament manquen de temps per tenir cura de la part tècnica de la sevanegocis. Això inclou coses com el disseny web, el màrqueting de contingut, SEOi molt més. En subcontractar aquestes responsabilitats, tindràs unaMolt temps a les teves mans per tenir cura dels negocis. Centreu el vostreatenció a la satisfacció del client i deixar que les altres persones facin la tècnicaactivitats per a tu.
  • Accediu a les economies d'escala igual que els grans actors de la indústriaús. Els grans jugadors de la indústria en el seu nínxol poden permetre's tenir una casamultitud de talents, i això els farà arribar per davant de vosaltres. No potspermetre tenir talent propi. L'externalització us dóna l'oportunitat de fer-hoContracta el màxim talent a baix cost no només des del teu país sinó des de l'estrangertambé. Atès que aquest no serà un cost fix, podrà estalviar diners.
  • Centreu els recursos humans on són necessaris. Contractació i formacióels empleats són cars. Com a posada en marxa, la vostra feina empresarial és molt probableromandrà amb vosaltres a curt termini, i això significa que els empleats queVostè va entrenar amb el cost aviat podria començar a treballar per a una altra persona. EvitarTotes aquestes molèsties de reclutar, entrenar i desplegar, simplement deixeu-ho passarEl servei d'externalització fa el treball per vostè.
  • Redueix el cost dels vostres productes i serveis. La veritat ésque la subcontractació és assequible i, al mateix temps, obteniu alta qualitatfeina feta. És molt més econòmic que quan cal investigardesenvolupament de productes, màrqueting, distribució i lliurament del vostre negoci.Els costos operatius més elevats dels negocis suposen preus més alts per als vostres productes,de manera que haurà de passar els costos als seus clients.

Finalment, l'externalització és fàcil. Outsourcing de tasques empresarials com vídeoedició, màrqueting, gestió de mitjans socials, desenvolupament de continguts iMolt més fàcil. In Semalt Serveis digitals, pots trobar talentexperts de la indústria disposats a fer un treball excel·lent per a vostè. Els nostres clients tenenva demostrar l'efectivitat d'aquesta cooperació, de manera que a partir d'ara, es potgaudeixi també d'aquests avantatges Source .

November 27, 2017