Back to Question Center
0

Semalt presenta 7 estratègies de SEO per a proveïdors d'atenció mèdica

1 answers:

L'optimització del Search Engine (SEO) garanteix que el vostre lloc es troba quanun individu fa una consulta al motor de cerca. Per exemple, si un usuari web cerca un podòleg a la localitat de Boston, i allàHi ha molts podòlegs a la zona, òbviament, voleu que la vostra pràctica aparegui com la primera opció en els resultats de la cerca.

El gerent d'èxit del client de Semalt ,Jason Adler ofereix set trucs i estratègies de SEO implementables per oferir a la vostra organització un avantatge competitiu en el sector sanitari il'ajudarà a classificar-se en els resultats de la cerca.

1. Seleccioneu les paraules clau adequades

Feu una llista completa de paraules que, creieu que els individus escriurienen buscar centres i serveis mèdics. Després de compilar la llista de paraules de cerca, avaluï la seva efectivitat mitjançant l'úsPlanificador de paraules clau de Google. La prova mostrarà quines frases tenen un trànsit de cerca significatiu al mes, però amb una mínima competènciades d'altres llocs.

2. Elimina les dades del meta: Meta Descripcions i etiquetes de títol

Les paraules clau integrades amb la vostra intervenció de SEO han d'estar presents a les metadadesde cada pàgina i en tot el contingut principal del vostre lloc. Les metadades tenen metaetiquetes HTML situades entre el capçal de tancament i obertetiquetes en el fitxer HTML d'un fitxer. Les dades de Meta ajuden al motor de cerca a identificar quina és la pàgina mentre es perceben les etiquetes de títolcom el títol de la pàgina.

3..Crea contingut lliure de plagi

Creeu contingut únic per al vostre lloc en nom del vostre centre d'atenció mèdica per assegurar-vos-hoque es destaca i et dóna una línia competitiva en línia. Informar al vostre públic mitjançant l'ús del màrqueting de contingut de qualitat fa possibleper indicar la vostra experiència i valor i, en definitiva, guanyar classificació en el motor de cerca.

4. Assegureu-vos que teniu un mapa del lloc al vostre lloc web

Crear un mapa del lloc simplificat sol ser un truc subestimat d'integrar el vostrelloc amb els cercadors. El mapa ofereix informació sobre Yahoo, Bing i fins i tot Google sobre com es configura i connecta el vostre lloc.

5. Hi ha diverses verticalitats de cerca

La majoria dels experts sanitaris estan perdent l'oportunitat de classificar-se més alt amb presentacions de diapositives,vídeos, imatges i altres formes interactives. Completeu el vostre lloc web amb contingut optimitzat rellevant i es beneficiï d'utilitzar els diferents formularisde cerca vertical.

6. Publicitat de cerca local

Més de la meitat de les cerques s'executen mitjançant l'ús de dispositius mòbils. Un localla cerca és una clau vertical per a una organització d'atenció mèdica ja que els pacients han de visitar la ubicació física d'aquests centres abans que ellsutilitzeu els seus serveis.

7. Utilitzeu llocs socials per millorar les classificacions

Els mitjans de comunicació social condueixen el trànsit al vostre lloc i faciliten les dues viesinteraccions entre una persona normal i una organització. Els llocs socials afecten a SEO en el cas de l'enllaçconstrucció i compromís de contingut.

Encara dubto de la importància del SEO en la vostra professió? Actualment, més del 55 per centdels adults a Amèrica posseeixen telèfons intel·ligents, la qual cosa indica la importància de classificar-se en els resultats de cerca que poguessin patir els possibles pacientsbuscant des dels seus dispositius, així com des de les PC d'escriptori. En implementar les pràctiques esmentades anteriorment, augmentaràs en líniapresència de la vostra pràctica i arribar a nous clients Source .

November 27, 2017