Back to Question Center
0

Semalt revela la veritat sobre SEO automàtic

1 answers:

L'optimització del motor de cerca (SEO) és el procés de creació d'un lloc webapareixen indexades a la cerca orgànica. SEO implica l'ús de diverses tàctiques que ajuden a garantir una posició favorable a la webels resultats de cerca d'un determinat contingut o termes claus molt cerques. El SEO ha existit en la pràctica de molts bloggers des de l'inicid'internet. No obstant això, moltes empreses no entenen completament les limitacions d'algunes tècniques temporals o l'ús de tècniques automatitzadesen SEO

Automatitzar SEO pot ser un procés llarg, i molts aspectes del desenvolupament del lloc webpotser requereixi un toc humà addicional, a part de l'automatització. No obstant això, la idea de solucions ràpides de solucionar alguns problemes afecta el rànquing dePer tant, els llocs web no són una aventura de valor.

Frank Abagnale, el gerent d'èxit de clients de Semalt Els serveis digitals expliquen els punts forts i els punts febles comparatius de treballar amb SEO automatitzat.

SEO automatitzat

Avui en dia, s'han desenvolupat moltes eines per ajudar-vos amb el vostre SEO.Hi ha eines per a la recerca de paraules clau, l'anàlisi de backlinks, l'avaluació del trànsit, la generació d'informes, etc. Sigui el que necessiteu al motor de cercaoptimització, la podeu trobar a Internet. En l'última dècada, s'han generat moltes eines de gestió de continguts i llocs web fàcils d'usarque han ajudat a molts llocs web a millorar les seves estadístiques de classificació enormement. No obstant això, tot i les plataformes Wix i WordPress han fet diversos SEOeines, poques vegades ajuden a la gent a classificar els seus llocs web alts. No és possible utilitzar una sola solució per a totes les empreses, per aixòSemalt recomana elaborar estratègies de SEO individuals, adequades per a cada cas particular .

Significa que heu de fer exactament això?

Si creieu que la resposta és sí, no us heu tancatmira el que fa que tick de SEO. Al principi, Google va escanejar cada pàgina web per determinar les consultes de cerca i el seu lloc als resultats de la cerca.A continuació, l'èxit d'una paraula clau depenia de la freqüència amb què es va esmentar en el contingut. Així és com era la tecnologia de text ocultadesenvolupat pels professionals de Black Hat SEO, i és per això que Google va abandonar aquest mètode. A continuació, Google va començar a tenir en compte la importància deenllaços d'entrada i la seva quantitat. Això també va ser explotat pels administradors web, que volien una manera barata i ràpida per a TOP, fent que Google canviésl'estratègia una vegada més..

Actualment, l'algoritme de Google té un ampli ventall de factorscompte: dels enllaços d'entrada a paraules clau a les xarxes socials. L'ús de només un element no és suficient per promocionar la marca a la part superior dels resultats de la cerca.No obstant això, demà tota aquesta estructura es pot canviar completament amb la introducció d'un nou algoritme.

Google no és una màquina. És una empresa, amb experts, quianalitza constantment el rendiment del motor de cerca, el comportament dels administradors web i fa que la conveniència dels usuaris sigui una prioritat. Per tant, una vegadaveuen una caiguda en la usabilitat d'un motor de cerca, apliquen els canvis necessaris per desfer-se dels llocs que comprometen l'ús de Google.Cada vegada que hi ha un repte, Google canvia.

Fins i tot l'eina automatitzada més sorprenent no pot mantenir-se al diaevolució guiada per l'home del cercador. Les vostres eines poden funcionar en aquest moment, però en una setmana seran inútils contra les noves directrius.Per tant, si voleu alguna cosa que us proporcioni resultats a llarg termini i pateixi els canvis sobtats de l'algoritme de Google, un competentL'agència de SEO continua sent la vostra millor amiga. Quan es treballa de prop amb persones que fan el SEO, es pot aprendre moltes tendències del mercatla forma en què funcionen els diferents llocs web.

Per exemple, Joost de Valk, el fundador i creador deYoast SEO per al connector de WordPress va acceptar que, malgrat la possibilitat que moltes eines existents proporcionin un mètode de set-and-forget,L'automatització de SEO és un procés complex que implica bastant més que això. Per exemple, les màquines i el programari només poden servir els tècnicsuna mica del SEO en part. El desenvolupament del contingut i el màrqueting viral requereixen un major nivell d'implicació humana per fer-los funcionar.

Conclusió

L'automatització SEO és un procés que és més complicat quepodria pensar. Moltes eines de desenvolupament de SEO barret blanc prometen donar una solució ràpida a problemes temporals. No obstant això, encara hi ha alguns altsnivell d'implicació en el desenvolupament del contingut. Les eines de SEO són ​​essencials i facilitaran la vida per a la majoria de les tasques que requereixentecnicisme. No obstant això, no garanteixen la posició # 1 en els resultats de la cerca: en el millor dels casos, evitaran que el vostre lloc baixi mésen les files, però fins i tot aquest benefici es desapareixerà després d'un canvi d'algorisme.

Cap programa automatitzat pot garantir la substitució del treball durinvolucrats en tasques de desenvolupament de continguts com l'edició de contingut, l'enllaç d'entrada operatiu i la selecció de paraules clau ja que no es pot aconseguir correctamentutilitzant màquines. A més, l'ús d'un enfocament totalment automatitzat implica sacrificar la flexibilitat i l'adaptabilitat que necessiteu en cas que el motor de cercaLa rutina d'optimització canvia de sobte. Mentre Google sigui dirigit per empresaris i no per AI, la cooperació amb experts de SEO seguirà sent el millor mètode per conquerir posicions TOP Source .

November 27, 2017