Back to Question Center
0

Semalt suggereix com augmentar la vostra campanya EMM

1 answers:

El màrqueting per correu electrònic és una de les estratègies de màrqueting digital més potents del mónavui. Un informe recent mostra que els correus electrònics de transaccions registren 8 vegades més obre i fa clic que qualsevol altre tipus de correu electrònic i generar6 vegades més ingressos que altres estratègies de màrqueting, com ara màrqueting de social media. La tecnologia de màrqueting per correu electrònic també s'utilitza en un 82%de les empreses B2C i B2B per mantenir-se en contacte amb clients i productes i serveis de mercat .

Aquí trobareu consells sobre com potenciar la vostra campanya EMM tal com suggereix Ross Barber, el gerent d'èxit de clients Semalt Serveis digitals

1 # Coneixeu el vostre públic

Comprensió de les necessitats i expectatives que té el públic objectiu des del vostre compteL'empresa us ajudarà a crear correus electrònics coherents que us ajudaran a assolir els vostres objectius. En cas contrari, bombardeja totles persones de la vostra llista amb un missatge perjudiquen la vostra reputació i persegueixen als clients. També hi ha alguns dels subscriptorsressalteu el correu electrònic com a correu brossa si no els ofereix cap valor.

2 # Correu electrònic ha de ser breu i curt

En el passat, era habitual obtenir butlletins de correu electrònic empaquetats amb pàgines de contingut.Tot i que les empreses envien aquest tipus de correus electrònics, són menys freqüents. Mantenir els missatges curts i directament al puntaugmentarà les possibilitats que els destinataris rebin i llegeixin els vostres correus electrònics..Més important encara, milions de persones fan servir mòbilsEls dispositius per llegir correus electrònics, per tal de mantenir-los curts, permetran que el públic objectiu els llegeixi còmodament durant la navegació.

3 # Línies obertes d'obertura

Suggeriment de correu electrònic molest i avorrides línies d'obertura com "Hello Sir" o "Ho sentoestar molestant "són obsolets i poden fer que els vostres subscriptors es destaquin com a correu brossa independent dels anuncisurgència o importància del missatge. Destaca't de la multitud utilitzant línies d'obertura que capturen l'atenció immediatamentdel destinatari i motivar-lo a obrir i llegir el contingut del correu electrònic .

4 # Problemes d'adreça del destinatari

Desistiu d'utilitzar intros obsolets i genèrics com ara "Benvolgut senyor, estimat client"i similars. Feu-lo personal introduint el nom del destinatari en aquesta secció del correu electrònic. Si esteu enviant una unitat d'imatgecorreus electrònics, encara és possible fer-los personals incloent el nom de cada destinatari en la línia de tema. Això es mostraràque t'importa i que el correu electrònic no s'ha enviat aleatòriament.

5 # Inclou una crida a l'acció

Una crida a l'acció és una frase o paraula que descriu l'acció que vulgueuel destinatari a prendre després de llegir el correu electrònic. Es recomana incloure un CTA per correu electrònic, ja que diversos CTA tenen una gran probabilitatde confondre a l'usuari. Si voleu utilitzar-lo per dirigir el destinatari a una pàgina web concreta, assegureu-vos que el continguten aquesta pàgina correspon a les expectatives o promeses que heu realitzat al correu electrònic.

6 # Feu que sigui llegible

Els màrqueting d'email més reeixits han dominat l'art de fer-ne elcorreus electrònics llegibles i agradables. L'ús de tipus de lletra gran i llegible que es pot veure tant en escriptori com en mòbils és un dels elements de seguretatformes d'aconseguir aquest objectiu.

Comenceu a aplicar aquests sis consells provats per aconseguir un gran èxit del vostre comptecampanya de màrqueting per correu electrònic Assegureu-vos de controlar els resultats obtinguts per saber si us dirigim cap a la direcció correcta Source .

November 27, 2017