Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Expert - Què és l'optimització de motor de cerca (SEO)?

1 answers:

En la seva forma més simple, l'optimització del motor de cerca és el procés d'augmentar el rang del vostre lloc web per fer que aparegui entre els primers enllaços a les pàgines de retorn de motor de cerca. Podeu preguntar-se per què el vostre lloc web ha de classificar-se alt. Aquesta és una era d'informació i els clients fan recerca en línia abans d'ordenar qualsevol producte o servei. Si el vostre lloc web apareix entre els primers enllaços, és probable que els clients facin clic al vostre enllaç i, finalment, feu la vostra comanda amb més freqüència.

Michael Brown, un expert excel·lent de Semalt , explica aquí com aconseguir una alta rànquing de motors de cerca per al vostre lloc i també mantenir-la.

En poques paraules, SEO pretén que el vostre lloc web aparegui a la primera pàgina de resultats del motor de cerca. Això es deu a que normalment la gent no arriba a la tercera pàgina abans de prendre una decisió. Tanmateix, depenent de la competitivitat del vostre nínxol, pot ser molt costós o assequible perquè arribeu a la primera pàgina. Finalment, podeu arribar a la primera pàgina si sou prou pacient i també seguiu els principis esmentats a continuació .

El contingut ha de ser ric en paraules clau rellevants

Els motors de cerca determinen rangs de llocs web a través de l'eina anomenada aranyes. Aquesta eina rastreja la web d'una manera automatitzada. La freqüència amb què les aranyes rastregen el vostre lloc web determina l'alt grau de classificació i les aranyes es classifiquen en la rellevància del vostre contingut al vostre nínxol.

És per això que és important que conegui les paraules clau que els vostres clients introdueixen als motors de cerca. Això us ajudarà a desenvolupar contingut al voltant de les paraules clau. Per exemple, si ofereix serveis legals per a les víctimes d'accidents, els clients potencials poden escriure paraules clau com ara "advocat de lesions al sud de la Florida". Per tant, el vostre contingut hauria d'incloure totes les paraules clau possibles.

En aquest moment, és important assenyalar que les aranyes no poden rastrejar text dins d'una imatge. Per tant, haureu d'assegurar-vos que les paraules clau no s'incloguin a les imatges. Ara, que enteneu la importància de les paraules clau rellevants, podeu preguntar-vos com obtenir totes les paraules clau rellevants per al vostre lloc..Tot el que necessiteu és una eina gratuïta trucada Eina de paraules clau d'AdWords de Google. Aquesta eina us ajudarà a identificar totes les paraules clau rellevants per al vostre nínxol. Per tant, cal que totes les paraules clau apareguin al vostre contingut i a les metadades de la vostra pàgina.

L'enllaç és important

El rang de la vostra pàgina és un número del 1 al 10 que es dóna al vostre lloc web en funció dels enllaços entrants i entrants. Per millorar el vostre rang, assegureu-vos que tots els vostres comptes de xarxes socials estiguin enllaçats al vostre lloc web. Si el vostre lloc està enllaçat per un lloc d'alt rang, us mostrarà el "suc de l'enllaç" al vostre lloc, elevant així el rang del vostre lloc web. També podeu provar de mostrar-vos a la llista de directoris oberts i lliures de confiança i organismes professionals associats al vostre lloc perquè els clients potencials també poden cercar els directoris .

Per determinar el rang del vostre lloc web, podeu descarregar un complement com "Estat de PageRank". Funciona amb el navegador Google Chrome. Conèixer el vostre rang us ajudarà a controlar la vostra millora.

Manteniu el vostre contingut fresc

La velocitat a la qual les aranyes del motor de cerca rastregen les vostres pàgines web té un paper destacat al vostre rànquing i, al seu torn, depèn de la frescor que conserveu el vostre contingut. Cada vegada que carregueu contingut nou al vostre lloc web, les aranyes del motor de cerca arribaran per rastrejar el vostre lloc. A més, els visitants també podran gaudir de la lectura de continguts nous.

Per tant, sempre haureu de mantenir el vostre contingut fresc tot el temps. Traieu el text antic, imatges / imatges i vídeos i substituïu-los per altres nous i més interessants. Podeu configurar un bloc al vostre lloc i actualitzar el bloc amb contingut nou cada dia o cada setmana. Inicialment, pot ser que sigui difícil, però no serà fàcil quan s'acostumeu a això.

Per estar al dia amb les paraules clau actuals rellevants per al vostre lloc, podeu fer servir alertes de Google. Sempre s'actualitzarà sobre les paraules clau per desenvolupar el vostre contingut.

Manteniu actualitzades les tècniques de SEO

Les regles, principis i algoritmes per al rànquing no són estàtics. Són dinàmics, i canvien molt sovint, de manera que necessiteu estar al dia dels algorismes. Per exemple, abans d'ara, el rànquing del lloc web depenia principalment de com es feia el contingut amb paraules clau. Ara, hi ha diverses vegades que una paraula clau es pot mostrar en contingut d'un determinat nombre de paraules. En cas contrari, el vostre contingut quedarà marcat com a correu brossa, i baixarà el vostre rang Source .

November 29, 2017